- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Избори 2014
Vse taq e zashtoto do sega e nqmalo bulgarska partiq koqto da zashtitava rodnite si interesi, ami vinagi chujdi narejdaniq ili samo v svoq krug ot hora.
Nqma partiq koqto da ne e direktno upravlqvana ot drugi sili.
Glasuvah s ogromno otvrushtenie, kato sled kratko prouchvane vchera samo edna figura na mafiot me otkaza da glasuvam za partiqta s moite vijdaniq = po nacionalni i levi , ma kel faida.
Samo deto dadoh glas za da im nalivat pari
Да, понеже както казах аз по-рано, те са същите лица с нови имена. А това, че се колебаеш между хора като Бареков и Сидеров е по-лошо и от това да не се гласува. Но си е твой избор, затова и не ти казах нищо по-рано. По същия начин е и негов избор да не гласува и ти не можеш да го упрекваш за това.
А Ина е мнооого права за това, което каза.
гласувайте за Фиткоф-субсидията, за да си живеят неговите хора още 1-2 годинки животец
*всички партии преминали 1% от гласовете, получават субсидия, която не е нужно да ползват по предназначение![]()
Ясно е, че барека е версия 2.0 на Волен. Последния се изтърка, и трябваше някой да заеме нишата олигофрени.
А ако гласуваш за ГЕРБ,ДПС и БСП трябва или да си клиничен идиот или садист.
И в тоя ред на мисли ме обхваща голяма апатия. Ще мръдна да гласувам, но както и на миналите избори ще нарисувам 1 голям пенис на бюлетината.
Жалко само, че няма да стигне до тези, които заслужават.
Последно редактирано от Aeternal : 10-05-2014 на 13:14
на мен пък ми е олигофренско да се разкарваш за един кур
/освен ако не си момиче
пантерке, ти за кого гласува?
Не, не можеш. Защото с невалидна бюлетина все едно си от тия, дето ги товарят на автобусите и задръстват гарата в Кърджали.
Много ти е грешна агенцията. Отдавна реших да не гласувам за ГЕРБ.
Аз не съм за партия, а за идеи и ценности. Предния път прецених, че на фона на цялата дандания ще гласувам за управляваща партия, сега реших, че искам нещо различно. Смятам, че на всеки избори трябва да се замисляме, а не да вървим като коне с капаци към избирателните секции и да гласуваме по инерция за "нашите хора" в стил червена бабичка.
Az za reformatorite, sega tigara she poluchi filiq s med, chudih se za patriotichen front, ama kvoto tui![]()
за момент си помислих, че не си толкова тъпо парче
но като прочетох, вече си ми ясен
имаш се за голям патриот, а ще гласуваш за Кунева и Корман Исмаилов
за кво бяха всичките писаници в най-различни теми?
къде е логиката, къде??
а пантерката, ако не е гласувала за ГЕРБ, то ще е за реформаторския
Ако е гласувала за ГЕРБ, ще е заради тиквата, сигурно е влюбена в него.
Много се говори как жените си падали по тоя див селяк, защото изглеждал много мъжествен, но му гледах някъв митинг преди месец, на който изглеждаше като жена в осмия месец, с толкова голям корем беше.