- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Избори 2014
draifa mi se
cigani i turci reshavat sydbata na Bylgariq
Заслужили са с това, че им е предоставено това право от гласоподавателите. Това е ситуацията в страната, народа е лесно манипулируем и прави, за мен, абсурден избор, но не мога да забраня на никой да гласува... И аз искам сред парламентарно представените партии да има повече от т.нар. "малки" партии, които не са корпоративно обвързани с олигархични интереси, ама в по-голямата си част избирателите не искат това, поне ако съдим по резултатите.
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Или като няма риба и рака е риба.
Аз с негласуването си пък предоставям правото и малките партии да влязат. С политика честни хора не се занимават, не са се занимавали и няма да се занимават. На мен ми е ясно, че влизат да крадат, ясно ми е, че честен човек няма как да реши да се занимава, но по никакъв начин не бих искал да ме управлява комплексиран и глупав човек, каквито са основните фигури при тиквата и сините.
искаш от герб дпс и бсп некой заслепеняк да гласува за гн ли ?
kак искате да свършат изборите
ти си един мъжки пинкпан7ер честно
харесваш нехаресваш няма да отиде при дпсгерббсп
негласувайки единствено увеличаваш процента на ДПС, тъй като електоратът им, който е фиксиран примерно 400 000 би им дал при 2 000 000 гласували значително по-голям процент от при 4 000 000
всъщност на практика отиват на едно и също място
като гласуваш за партия, която е обречена да не мине праг-а и съответно гласовете й да бъдат преразпределени по същия начин, по който и тези на празните бюлетини
Няма такова нещо като преразпределение на гласовете. Стига сте повтаряли разни "опорни" точки, че няма смисъл да се гласува за "малка" партия, защото гласът и се преразпределя. Гласът си остава за нея, дори някой взимат субсидия за този глас(12 лв.). Голяма пропаганда с това преразпределяне, което е малоумна инсинуация...
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
те щото "новите" партии пък не са старите всъщност, иначе нямаше да позволят да ги има въобще
Nikaga nqma se opravim
Не смятам, че е правилно нищо в държавата да не се произвежда и само да се внася от Китай
ми тогава или прави революция, а ако нямаш кураж, тогава поне да беше гласувал за Атака
Хахахаха
атака, дпс и бсп са партии на един и същ клан