.
Отговор в тема
Страница 20 от 26 ПървиПърви ... 10161718192021222324 ... ПоследнаПърви
Резултати от 476 до 500 от общо 668

Тема: Избори 2014

Hybrid View

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    AnarchyBoy, до сега гледах да си мълча, но тая брутална показност на тъпота ми идва в повече.
    Ти нормален ли си бе? Бил си представител на партията на мама на някакви предсрочни избори и взе да се изявяваш като господ.
    И да те светна за да не се излагаш повече - това, че ти е позволено да "оспорваш" не те слага над СИК и РИК, тъпанар.
    В твоя случай "оспорвам решение" буквално означава "подавам жалба".
    Така че можеш само да се жалваш.
    Не не с жалба - тва е за други и от тях имаше.. то има 150 звена сек'ви ;д контрола уж е стегнат..
    Можех да кажа, тая е невалидна и да поискам гласуване, ако 6 човека гласуват за мен - става така. Можех да променям хората, които броят и прочие - без въобще да пиша жалби, жалби.. жаби. Казвам, ако откажат- излизам и се легитимирам пред полицията и се връщам в съответния СИК и с тях се налага промяната, която е въведена.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Не не с жалба - тва е за други и от тях имаше.. то има 150 звена сек'ви ;д контрола уж е стегнат..
    Можех да кажа, тая е невалидна и да поискам гласуване, ако 6 човека гласуват за мен - става така. Можех да променям хората, които броят и прочие - без въобще да пиша жалби, жалби.. жаби. Казвам, ако откажат- излизам и се легитимирам пред полицията и се връщам в съответния СИК и с тях се налага промяната, която е въведена.
    Само на приказки. Но си нужен да плашиш иначе страхливите хора, за да правиш каквото си искаш безнаказано с компанията, нали.. ИЗРУуууууд

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Само на приказки. Но си нужен да плашиш иначе страхливите хора, за да правиш каквото си искаш безнаказано с компанията, нали.. ИЗРУуууууд
    А не съм плашил никой, просто бях супер коректен. Следях да се брои правилно и не съм ощетявал никоя партия - всички невалидни бюлетини си бяха премахнати, всички валидни зачислявани. Без излишни простотии, щото пак казвам, - не съм за партийно разделение, а за нормална България... Трябва да се въведе ред в тая държава.
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Спрете да му разваляте почивката, че следващите избори наближават и пак ще трябва да прави плакати работливо. ;Д

Супер фен Аватара на shmatarok
    Тая тема така се изроди, просто е потресаващо.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Тая тема така се изроди, просто е потресаващо.
    може би, защото повечето, които пишат в нея са от РБ и съответно такава е и атмосферата, която предават на темата.

Мега фен
    Права и задължения:

Представителите на партиите, коалициите и инициативните комитети имат право:
    а) да присъстват в изборното помещение при откриването и закриването на изборния ден, по време на гласуването, както и при отварянето на избирателните кутии и при установяване на резултатите от гласуването, за което им се осигурява пряка видимост;
    б) да присъстват при въвеждането и при повторното въвеждане в избирателните комисии и в изчислителните пунктове на данните от протоколите с резултатите от гласуването на секционните избирателни комисии;
    в) да получат срещу подпис копие от подписания от членовете на СИК протокол с резултатите от гласуването в избирателната секция, съответно от РИК с резултатите от съответния район,подпечатано на всяка страница с печата на комисията и подписано от председателя, заместник-председателя и секретаря. Подписаният протокол се копира в избирателната секция, съответно в РИК. Имената и единният граждански номер на представителя, получил копието, се вписват от СИК съответно от РИК в списъка на лицата, получили копие от подписания протокол, след което представителя се подписва;
    г) да присъстват на заседанията на избирателните комисии. На заседанията на избирателните комисии може да присъства само по един представител от всяка партия, коалиция или инициативен комитет;
    д) да присъстват при тегленето на жребия по чл. 386, ал. 4 от Изборния кодекс при определянето на избраните кандидати от всяка кандидатска листа на партия или коалиция;
    е) да подават жалби и сигнали за нарушения на изборния процес.
    В изборния ден представителите на партиите, коалициите и инициативните комитети са длъжни:
    а) да спазват реда за свободното и спокойно протичане на гласуването в избирателната секция;
    б) да не пречат на гласуването в избирателната секция;
    в) да изпълняват указанията на председателя и решенията на секционната избирателна комисия.
    Представителите на партиите, коалициите и инициативните комитети са длъжни да носят в изборния ден само отличителния знак, утвърден с Решение на ЦИК – бадж с напис „ПРЕДСТАВИТЕЛ ПАРТИЯ“. Представителите на партиите, коалициите и инициативните комитети, които носят отличителни знаци извън утвърдените от ЦИК или не носят отличителни знаци, се отстраняват от избирателната секция с решение на секционната избирателна комисия. Решението на СИК в страната може да се оспорва пред районната избирателна комисия, която се произнася незабавно с решение, което не подлежи на обжалване. Решението на СИК извън страната може да се оспорва пред Централната избирателна комисия,която се произнася незабавно с решение, което не подлежи на обжалване.
    Представителите на партиите, коалициите и инициативните комитети не могат да бъдат придружители на избирател с увредено зрение или със затруднения в придвижването, което не му позволява да извърши сам необходимите действия при гласуването. На лицата в качеството им на представители на партии, коалиции и инициативни комитети, не се издават удостоверения за гласуване на друго място.

......... тоя си чиста мутра, вкара цялата сбирщина от полицейски копелета да изнудват всички.

anonymous708973
    Guest
    Абе, хора, какво сте се захапали?

Елементарна човешка психология е. Всеки обича да се чувства важен и значим Занимава се от 3 месеца, чувства, че прави нещо, има някаква длъжност, която перифразирана звучи много badass, категоричността и дълбокото убеждение в нещо вече сме го виждали, нищо ново под слънцето.
    Същото с Лин, когато обясняваше как работила наравно с родителите си в ресторанта и как е говорила 4 езика на рецепция.
    Същото с Jolie с познанията за розовата вода.
    Същото с Rashy и Ангел...Белчев (?) + оня злобен индивид от женски род, които се изявяват в раздел "Спорт и здраве".
    Нищо лично към никой от изброените (освен към последната), служат просто като примери. Всеки си харесва някаква сфера, в която се чувства недосегаем и незаменим.
    Биг дийл.

Мен обаче ме изненада Корабът какво плюе, бях готова да си заложа главата, че е ударил хикса на БСП-то с ентусиазма на червена бабичка.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Мен обаче ме изненада Корабът какво плюе, бях готова да си заложа главата, че е ударил хикса на БСП-то с ентусиазма на червена бабичка.
    WTF
    И как реши, че ще съм за БСП?! Тва, че съм говорил за комунизма с кво означава, че подкрепям европейката Станишефф?
    Пък въобще, че подкрепям Русия и искам системата да се промени, какво общо има БСП?!

Напротив, дори както казах по-долу гласувах за Кунева, въпреки че те са крайно десни и против Русия, но го направих, защото в листите им хората им са добре изявени специалисти, образовани и интелигентни, а това е много важно при управлението. Докато тези от Патриотичен фронт половината са имали далавери с АТАКА и много ги знам какви са, никъде не пише. Само за един член прочетох и не останах много доволен.

Мега фен
    WTF
    И как реши, че ще съм за БСП?! Тва, че съм говорил за комунизма с кво означава, че подкрепям европейката Станишефф?
    Пък въобще, че подкрепям Русия и искам системата да се промени, какво общо има БСП?!

Напротив, дори както казах по-долу гласувах за Кунева, въпреки че те са крайно десни и против Русия, но го направих, защото в листите им хората им са добре изявени специалисти, образовани и интелигентни, а това е много важно при управлението. Докато тези от Патриотичен фронт половината са имали далавери с АТАКА и много ги знам какви са, никъде не пише. Само за един член прочетох и не останах много доволен.
    е как си за Русия пък подкрепяш тия дето искат санкции срещу Русия (да не говорим, че тези санкции пряко въздействат и върху икономиката на България) - това дори не е прагматично за България, а чиста проба злобичка към Русия или лизане на европейски задници.

Някой от тях да е поискал санкции за Израел за геноцида в Газа.
    Последно редактирано от defender : 10-07-2014 на 14:21

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    е как си за Русия пък подкрепяш тия дето искат санкции срещу Русия (да не говорим, че тези санкции пряко въздействат и върху икономиката на България) - това дори не е прагматично за България, а чиста проба злобичка към Русия или лизане на европейски задници.

Някой от тях да е поискал санкции за Израел за геноцида в Газа.
    Виж, не съм ги следял колко и какво са говорили за Русия, естествено, че не съм съгласен с тях за това, но имат ясно очертани цели. Всеки има някакви вътрешни нагласи и посоки на разсъждения, но това не трябва означава да прекъсва и отрича мирогледа на всички останали, защото общата кауза все пак се препокрива.
    Ти в момента ми казваш да избирам между лизане на Руски задници и европейски?! Защото за мен да идват париците с куфарчета от Русия в ръчичките на Волен от атака, Първанов и тези от Патриотичен фронт - си е чисто лизане.
    Ако беше следил Сидеров, щеше да разбереш, че първо подкрепяше Герб, после се съюзи с ДПС и БСП, а сега е директно роботче на Русия.

На другите избори мога отново да си променя мнението и да гласувам за друг. Това, че съм гласувал, забележи, не означава , че подкрепям истинно някого. Песимист съм за новото правителство, нито имам доверие на Блокове, нито нищо, ама не се направлявам от запленителни речи на някои хора, каквато грешка ти направи. Трябва да знаеш, че политиците са уникални режисьори и актриси, за да стигнат до там. Не трябва само да се слушат, ами и да се проверяват много стриктно нещата.

Като се замислиш в днешните времена, ако се обърнем с Русия - олигархията ще се вземе още по-големи размери, всички цивилизовани пътища към една обединена Европа ще се затворят и в един момент дори може и да съжаляваме, защото Русия докато промени нещо съществено в този строй ще минат още десетилетия, не си ли се замислил?

А, че демокрация няма да видим, то е ясно. За сега Русия не ни предлага нещо по-добро, смисъл ще ни предложи същото квото и в Украйна. Комунизъм там няма, няма и да ни го турят тук. Всичко зависи от нашите мозъци, а те уверявам, че АТАКА заедно с Волен са 80% неграмотни икономически и всякак, за да осигурят технологично и каквото и да е бъдеще на България в модерния свят.

Мега фен
    Ако беше следил Сидеров, щеше да разбереш, че първо подкрепяше Герб, после се съюзи с ДПС и БСП, а сега е директно роботче на Русия.
    10 пъти съм казвал, че по принцип цялата система е порочна, гласувал съм за Атака единствено на база какво говорят и каква им е програмата, не че се надявам на нещо на политиците.
    Но пък да гласувам за партия като РБ с коренно различни възгледи на моите това се е откровена простотия, мой си доста объркан човек.

Мега фен Аватара на 102
    е ти си същата

Мега фен Аватара на galaxy29
    не, тя се чувства недосегаема във всяка сфера
    *оф, не ми се получи, ти за друго си говорил ;/
    Последно редактирано от galaxy29 : 10-06-2014 на 21:24

socareless, би било хубаво и тук да споделиш вижданията си за промяна

Мега фен
    Да се чувстваш важен е едно, друго е да се приравняваш на божество защото си представител на 1 от 25-те партии (коалиция в неговия случай) участващи в изборите.
    Още повече, че е млад човек в БСП, партията носеща най-голяма отговорност за сегашното мизерно положение(просто защото са управлявали най-дълго от 1989 насам).

Супер фен Аватара на socareless
    аз съм за чистокръвните българи и патриоти от дпс, фаталната за партиите на статуквото ббц, честните и почтени държавници от бсп, герб със своя лидер, който по всичко личи, че е бъдещ нобелов лауреат, напълно уравновесените и нормални шизофреници от атака, абв ако може и други букви от азбуката, реаниматорите и умерено-крайните фашисти от пф, тва е формулата за промяна

:Д :Д:Д
    хайде де, не се срамувай

Супер фен Аватара на socareless
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    :Д :Д:Д
    хайде де, не се срамувай
    ne se ako mojeh bih si prodal glasa na vsichkite

С коментара за "господ" се ебавах, бре мой... Взел си думите ми прекалено на сериозно. Лел не съм се имал за божество... Т'ва е израз
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на 102
    така е
    ти си гомно

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Мутри и осъдени на власт! Срам, гняв и безсилие..

много ти здраве
    опитвам се да ти вдигна репутацията за пред форумните нимфи...

Мега фен
    Нещо друго искаш да вдигаш май... :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си