.
Отговор в тема
Страница 8 от 26 ПървиПърви ... 45678910111218 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 668

Тема: Избори 2014

Hybrid View

Мега фен
    ДПС агитира на турски език в село Черна, 30.09.2014г.

http://www.ataka.tv/%D0%B2%D0%B8%D0%...%B3-c7057.html

ПП: гледайте го да видите кво става... (късо е, само около 3 минути)
    Последно редактирано от defender : 09-30-2014 на 22:43

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ДПС агитира на турски език в село Черна, 30.09.2014г.

http://www.ataka.tv/%D0%B2%D0%B8%D0%...%B3-c7057.html

ПП: гледайте го да видите кво става... (късо е, само около 3 минути)
    Ужас...А аз си мислех, че няма какво да ме изненада вече.

Idealnata shema e da prizovavat vsichki bulgari da glasuvat, za da ne zaema dps vlastta, a po tozi nachin turcite nqmat za koi dryg da glasuvat ...
    Sega inteligentnite turci ne glasuvat za dps...
    I vsichki da glasuvat nqma da ima promqna.

anonymous708973
    Guest
    Е, не знам кой нормален човек гласува за ДПС.

Мега фен
    Тук не става въпрос кой гласува за ДПС.
    В клипчето има агитиране на турски, навсякъде е с турски знамена и се разиграват сцени с башибозуци, чиста провокация.
    И всичко това се извършва на официално предизборно мероприятие на дадена партия
    Последно редактирано от defender : 10-01-2014 на 13:33

Мега фен
    Клетниците от Горни Лом загинали за по 240 лева

"Този завод е бил единственият шанс за работа там."

http://www.blitz.bg/news/article/293...m_source=blitz

ПП: за кого да гласувам ве
    Последно редактирано от defender : 10-02-2014 на 10:23

Привет!

Ще гласувам със сигурност, за кой обаче е дилемата на деня.

Направих кратко проучване (по около 5 минути на партия) за няколко от новите партии...една и съща измет!

Партията не е само лицето (нейният лидер - от тях всички до един са...), но и нейните членове - като им прочета автобиографиите и навсякъде виждам -> отчаяние, неграмотност, ламптене за власт, пари.

Не познаваш човек в политиката, който да мога да кажа, че е истински политик и лидер. Такъв човек би се отличил много ярко сред останалите.

Поздрави и успех! Мислете преди да правите глупости, моля ви.

ПП: Сигурен съм, че ще има много несъгласни с мен, затова предлагам да направя кратко проучване за партията или лидера, който смятате, че е правилния човек, което да споделя с вас, базирано на факти.

А.

Повече от фен Аватара на Кал
    Цитирай Първоначално написано от Mindhack Виж мнението
    ПП: Сигурен съм, че ще има много несъгласни с мен, затова предлагам да направя кратко проучване за партията или лидера, който смятате, че е правилния човек, което да споделя с вас, базирано на факти.

А.
    Давай.

(Но трябва да е в близките 3 часа. Утре все пак е ден за размисъл – да си спестим тия разговори тогава. )

Мега фен Аватара на Chacho
    За реформаторския блок.

Интересно ми е какъв ще им е истинският резултат и дали няма да излязат пред ГЕРБ. Социологическите агенции ги редят назад, а в половината онлайн анкети са на първо място. И да видим Курбан Байрам колко ще повлияе на вота.

Може да съм наивен, но си мисля, че този път сме близо до качествени реформи в съдебната система и образованието. Създадем ли функционираща съдебна система, оттам насетне ще трябва да се съсредоточим върху темпото, а не съществуването на прогреса ни.

От всички партии, РБ изглеждат най-склонни да се придържат към политическата си програма. След Зелените може би, които ако влязат в парламента, очаквам да постигнат добра симбиоза помежду си.

Говорейки за симбиози, ако ГЕРБ и РБ успеят да установят здравословни взаимоотношения помежду си, може и да видим края на една абсурдна пропагандна машина като ДПС и БСП, която по традиция ще се активира в ранните дни на новото правителство в истинския потенциал на абсурда си.

И така, ще видим дали ще разочароват синия ми ентусиазъм.

ПП: Само ме е яд, че Радан Кънев отхвърли възможността България да стане "туристическа дестинация на лесния джойнт". . (в кръга на шегата, разбира се, има къде, къде по-важни въпроси на дневен ред).
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    За реформаторския блок.

Интересно ми е какъв ще им е истинският резултат и дали няма да излязат пред ГЕРБ. Социологическите агенции ги редят назад, а в половината онлайн анкети са на първо място. И да видим Курбан Байрам колко ще повлияе на вота.

Може да съм наивен, но си мисля, че този път сме близо до качествени реформи в съдебната система и образованието. Създадем ли функционираща съдебна система, оттам насетне ще трябва да се съсредоточим върху темпото, а не съществуването на прогреса ни.

От всички партии, РБ изглеждат най-склонни да се придържат към политическата си програма. След Зелените може би, които ако влязат в парламента, очаквам да постигнат добра симбиоза помежду си.

Говорейки за симбиози, ако ГЕРБ и РБ успеят да установят здравословни взаимоотношения помежду си, може и да видим края на една абсурдна пропагандна машина като ДПС и БСП, която по традиция ще се активира в ранните дни на новото правителство в истинския потенциал на абсурда си.
    хахахахаха, сякаш си излязал от някоя приказка, в която героя ти е бил овчар.
    Тъпата овца Кунева говори достатъчно, какви пумияри са в РБ, останалите не падат по-долу от нея.

Мега фен
    За реформаторския блок.

ПП: Само ме е яд, че Радан Кънев отхвърли възможността България да стане "туристическа дестинация на лесния джойнт". . (в кръга на шегата, разбира се, има къде, къде по-важни въпроси на дневен ред).
    в сегашната ти РБ са събрани стари муцуни, които са били в ДПС, НДСВ, ДСБ, но както и да е.

А начина ти за това как си представяш нещата ми се струва леко мечтателен и с привкус на романтика, абе направо си е отнесено.
    Последно редактирано от defender : 10-03-2014 на 20:15

Мега фен Аватара на draid
    За реформаторския блок.

Няма никакъв шанс РБ да излезе пред ГЕРБ, просто това е някаква фантастика. Преди Бареков може и да излезе, ама преди ГЕРБ е немислимо. Аз също се чудех дали да не гласувам за тях, като им видях обаче листите с турците вътре и се отказах, отделно че не харесвам Кунева. Мисля си да гласувам за ПФ, имат шанс да влязат и е партия която уж не е управлявала, да видим какво ще стане. Всички други са ми плява ГЕРБ, ДПС, Атака, Бареков и т.н. ДПС да си позволяват агитация на турски е немислимо, отчаяно се нуждаем от електронно и задължително гласуване.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    като им видях обаче листите с турците вътре
    естествено, че ще има, нали са либерасти фундаменталисти, аз дори се чудя защо няма вътре и джихадисти.
    Последно редактирано от defender : 10-03-2014 на 20:19

Цитирай Първоначално написано от Кал Виж мнението
    Давай.

(Но трябва да е в близките 3 часа. Утре все пак е ден за размисъл – да си спестим тия разговори тогава. )
    Дай ми партия и започвам не знам в Чехия да имат ден за размисъл, така че който иска може да го направи свободно - тук живеем в свободна държава

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Mindhack Виж мнението
    не знам в Чехия да имат ден за размисъл,
    пък и то сега е нощ

ПП: ти си свободен ама както ти кажат, то тва е врътката.
    Последно редактирано от defender : 10-03-2014 на 23:06

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    пък и то сега е нощ

ПП: ти си свободен ама както ти кажат, то тва е врътката.
    Да, нощ е и в центъра се образуват жестоки опашки от жадни хора таман от там идвам, все едно е 15 август и е бъкано с туристи

ПП: е те и да ми кажат, аз пак си знам моето

ПП2: наздраве

Мега фен Аватара на 102
    ti ebavash li se
    bareka she gi otnese tiq kuci magareta

Мега фен Аватара на 102
    gerb dps vs bsp barekata (eventualno ataka i goce)

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Льолинския капацитет пак блесва с мунчовщини.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Реформаторите едвам ще влязат в парламента, камо ли да настигнат ГЕРБ.
    Папагала е от електората на БСП/ДПС, не заслужава внимание.
    Единствената промяна която си заслужава е смяна към мажоритарна система.
    До сега не съм пропускал избори, но ако направят гласуването задължително ще ме фанат за кура да гласувам.

На социологическите агенции проучванията им са с "представителни" извадки от по 1000 души.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Да, но тези които най-много гласуват най-малко ползват интернет.

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Те и "избягалите млади българи" също са нахъсани да гласувам като гледам. ^^

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    добре, че са тия хора, та да объркват плановете, защото без тях до сега да са ни превърнали в предвидими роби (дори без да го съзнаваме).

Бог да пази простоватите хорица, естествено и да пази по-умните, колко е готино да сме различни, а не глобализирана, хомогенна маса.

Мега фен
    Казваш, че живеем в свободна държава и изведнъж ми дойде мисълта, може ли да има държава там, където няма нищо държавно (а всичко е частно), а ако няма държава, то тогава кой ни дава свободата (и кой ни защитава).

А това ме кара да не съм напълно уверен дали живеем в свободна държава.

Даже на изборите вече не знам какво точно избираме - държавно управление или нещо друго.
    Последно редактирано от defender : 10-04-2014 на 00:33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си