Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
Колко години преход още ти трябва за да разбереш, че това което казваш не работи, въпреки, че изглежда на теория логично и правилно.

Един умен човек беше казал, че ако дори започнехме държавата си от НУЛАТА за 25 години щеше да е по-добре, от сегашното ни положение.

Аз лично преди влизането ни в ЕС имах по-добра покупателна способност отнесено пари, които имам, срещу цени на закупени стоки с тези пари. Връщаме се назад ли, какво се случва? Обясни.
Според теб представителната демокрация у нас не работи. За да работи нормално и успешно трябва да има две нормално функциониращи страни - представители и избиратели. Явно има проблем в някоя от двете, а според мен и в двете. Спокойно заявявам, че според мен след 1989 не е имало управление, което да заслужава някакви специални похвали за свършеното. За тези 25 г., обаче се редуват едни и същи управници. Та отново излиза на преден план въпроса, дали са виновни само политиците или и голяма част от обществото, която ги избира? Да за мен, некадърни са не само огромна част от представителите, но и представляваните.
Ако кажа, че сме тръгнали назад след влизането си в ЕС, би било не особено реалистично. Факт, е че обаче темповете на развитие на са такива, каквито всички са очаквали след 2007 г.