.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 668

Тема: Избори 2014

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Dollie
    Град
    Moon~ :)
    Факт. Като цяло в целия списък има доста нови партии, това,че аз съм избрала да гласувам за една от тях, а не някоя от досегашните си е лично мой избор. Днес говорих с баба ми на същата тема и тя ме упрекна за избора ми. Каза ми, че преди при БСП са живяли много добре, но от къде да знам дали сега ще е така, пък и при това което чувам за тях...

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от Dollie Виж мнението
    Факт. Като цяло в целия списък има доста нови партии, това,че аз съм избрала да гласувам за една от тях, а не някоя от досегашните си е лично мой избор. Днес говорих с баба ми на същата тема и тя ме упрекна за избора ми. Каза ми, че преди при БСП са живяли много добре, но от къде да знам дали сега ще е така, пък и при това което чувам за тях...
    Каквото искаш прави, само недей да слушаш баба, дядо, мама и тате. Това ще ти е най-голямата грешка. Щом си решила, че ще е Бареков, гласувай за Бареков.

Повече от фен Аватара на Dollie
    Град
    Moon~ :)
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Каквото искаш прави, само недей да слушаш баба, дядо, мама и тате. Това ще ти е най-голямата грешка. Щом си решила, че ще е Бареков, гласувай за Бареков.
    Така и ще направя!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си