- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Избори 2014
abe momiche, ti ot koi svqt padash!?
Na kolko godini si veche, che vitaesh v oblacite!?
Bareka s kakvo po-razlichen e?
Chovel s chasovnik za 5000 evro, shte mi obqsnqva za stradanieto na bednite.
Ot kude mislich, che stana tolkova izvesten toq kefal, che vseki den dava milioni za televizionnite si reklami? Ot kude do skoroshen piliovec stana miliarder?
Aman, vsqko novo pravitelstvo ot prosto na po prosto i alchno.
2009 godina boiko borisov samo namigna i kaza neshto protiv dogan i celiq prost narod si go navrq kato glasuva za gerb, i sega sled gerb da doide oshte po golqmo laino da ni dovurshi.
Dollie, ако още не си – не гласувай за Бареков. Моля.Неговите формации са по-лоши креатури и от НДСВ с Царя навремето... Създадени са само за да обслужват интереси на сегашните олигарси – и за да примамят вота на хора, на които им е писнало от предишните (като теб).
Ако искаш някоя наистина нова партия – подкрепи по-неизвестните. Аз например съм писал защо подкрепям „Зелените“ тук:
http://kal.zavinagi.org/?p=524
гласувайте за Фиткоф-субсидията, за да си живеят неговите хора още 1-2 годинки животец
*всички партии преминали 1% от гласовете, получават субсидия, която не е нужно да ползват по предназначение![]()
Щото си пила газ, без извинение.
Бареков, братчееее. Сърцето ме боли, като гледам как по предварителни проучвания ще събере 7-9%. И 2 са му много на малоумника.
Поддръжниците на Атака и Бареков за мен лично са откровени малоумници, които са живели под камък в последната година и половина и би трябвало да им бъде забранено да гласуват на база невменяемост. Просто няма как да си бил в час... какво значи "в час", достатъчно е да си отворил 2 вестника, за да знаеш как и двете партии са гола вода.
Аз гласувах вече. Около мен доста хора се чудиха за същата партия - само чудене като процес ми допада. Ще се сетим, че не е необходимо да гласуваме за 2-3 големи партии.
Последно редактирано от PinkPan7her : 10-05-2014 на 15:30
Vse taq e zashtoto do sega e nqmalo bulgarska partiq koqto da zashtitava rodnite si interesi, ami vinagi chujdi narejdaniq ili samo v svoq krug ot hora.
Nqma partiq koqto da ne e direktno upravlqvana ot drugi sili.
Glasuvah s ogromno otvrushtenie, kato sled kratko prouchvane vchera samo edna figura na mafiot me otkaza da glasuvam za partiqta s moite vijdaniq = po nacionalni i levi , ma kel faida.
Samo deto dadoh glas za da im nalivat pari
Ясно е, че барека е версия 2.0 на Волен. Последния се изтърка, и трябваше някой да заеме нишата олигофрени.
А ако гласуваш за ГЕРБ,ДПС и БСП трябва или да си клиничен идиот или садист.
И в тоя ред на мисли ме обхваща голяма апатия. Ще мръдна да гласувам, но както и на миналите избори ще нарисувам 1 голям пенис на бюлетината.
Жалко само, че няма да стигне до тези, които заслужават.
Последно редактирано от Aeternal : 10-05-2014 на 13:14
на мен пък ми е олигофренско да се разкарваш за един кур
/освен ако не си момиче
Да, понеже както казах аз по-рано, те са същите лица с нови имена. А това, че се колебаеш между хора като Бареков и Сидеров е по-лошо и от това да не се гласува. Но си е твой избор, затова и не ти казах нищо по-рано. По същия начин е и негов избор да не гласува и ти не можеш да го упрекваш за това.
А Ина е мнооого права за това, което каза.