.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 668

Тема: Избори 2014

Hybrid View

Супер фен Аватара на socareless
    Цитирай Първоначално написано от kosder Виж мнението
    Обясни ми какъв е другият възможен начин за разпределения на мандатите. На последните парламентарни избори имаше около 40 избори и около 20 от тях взеха под 1 процент. Те по половин депутат ли да вкарат. Става въпрос, че гласа ти не отива зян, ако гласуваш за "малка" партия. Аз съм доволен, ако партията, за която съм гласувал вземат 12 лв. от моя глас, с което да продължат развитието си. Политика се прави с пари, за съжаление. В България е доказателство, че се гласува само за партиите, които получават медийно и социологическо отразяване, което става с пари, и то много.
    няма кво да обяснявам, просто защитих позицията си
    за мене е по-правилно да не подарявам гласа си на никой от посочените, легитимирайки ги по този начин, а покажа, че въпреки заинтересоваността ми не смятам никой от посочените за алтернатива

а субсидиите, както споменах въобще не се използват по предназначение и както цяло са абсолютно излишни, поне в този си вид
    в държава като Германия партийната субсидия е по-малко от 1 евро на глас, тука е 12 лева, кво повече да кажа

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Субсидиите трябва да се намалят, нереално е ти да вземаш за 4 години - 48 лв. на глас. При положение, че плащаш 20 лева за него. 2 лева на глас стигат. на 3млн. гласували, това са 30 млн лева.
    Иначе всяка партия си ползва парите както прецени, но както съм казвал и преди - по-добре за някой който ще ги даде за бира и курви (Светлин), отколкото за цигански гласове (първите 3-4 партии, те са редовни).
    n00bs

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си