Не съм се взел за голямата работа. Лиленце, но върша реална работа, както и всеки от щаба. Тая кампания беше много силна и се гордея с това, че един глас не сме купили за разлика от ГЕРБ и накрая се оказа, че ще излъчим по един депутат от двете партии, т.е. те са навътре здраво.
И дали съм никой или не, когато ти дойде на главата да участваш на челно място в организирането на избори във вътрешно партийно звено, тогава.
Нямаш представа колко работа е. Самият аз не знаех и си мислех преди време, че майка ми в този офис само пие кафе и си говори (защото такова впечатление се оставя наистина) но всъщност работата е толкова много, че вечер се прибираш смазан. Цял ден си говорил по телефона, писали сте разписки, доклади, отчети, говорил си с хора, организирали сте хора за флаери, печатите ги, вестници, инициативи, проекти, организирате хора за плакати, правите плакатите, звъните. Има партийни събрания, срещи, организират се протести и прочие. Всичкото това не е направено от мен самостоятелно и никога не съм твърдял, че съм само аз, напротив щаба беше огромен и всеки един е допринесъл супер много. Така, че моля ти се, не говори глупости.