Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
Не съм се взел за голямата работа. Лиленце, но върша реална работа, както и всеки от щаба. Тая кампания беше много силна и се гордея с това, че един глас не сме купили за разлика от ГЕРБ и накрая се оказа, че ще излъчим по един депутат от двете партии, т.е. те са навътре здраво.
И дали съм никой или не, когато ти дойде на главата да участваш на челно място в организирането на избори във вътрешно партийно звено, тогава.
Нямаш представа колко работа е. Самият аз не знаех и си мислех преди време, че майка ми в този офис само пие кафе и си говори (защото такова впечатление се оставя наистина) но всъщност работата е толкова много, че вечер се прибираш смазан. Цял ден си говорил по телефона, писали сте разписки, доклади, отчети, говорил си с хора, организирали сте хора за флаери, печатите ги, вестници, инициативи, проекти, организирате хора за плакати, правите плакатите, звъните. Има партийни събрания, срещи, организират се протести и прочие. Всичкото това не е направено от мен самостоятелно и никога не съм твърдял, че съм само аз, напротив щаба беше огромен и всеки един е допринесъл супер много. Така, че моля ти се, не говори глупости.

phahahahahhahahahaah курвата се разбунтува!

Курвата работила много! Цял ден печатала флаери! Цял ден лепили плакати! Организирала КОНТРА ПРОТЕСТИТЕ с ДПС. Толкова много работа! Ebaх я и в работната курва.
Да моето момче, ти не си никой. Ти си един нещастник, който дори не може да обори едно малко момиче. Ти си форумен маняк обясняваш се по цял ден в идиотизмите си.