.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 668

Тема: Избори 2014

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Ако беше следил Сидеров, щеше да разбереш, че първо подкрепяше Герб, после се съюзи с ДПС и БСП, а сега е директно роботче на Русия.
    10 пъти съм казвал, че по принцип цялата система е порочна, гласувал съм за Атака единствено на база какво говорят и каква им е програмата, не че се надявам на нещо на политиците.
    Но пък да гласувам за партия като РБ с коренно различни възгледи на моите това се е откровена простотия, мой си доста объркан човек.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    10 пъти съм казвал, че по принцип цялата система е порочна, гласувал съм за Атака единствено на база какво говорят и каква им е програмата, не че се надявам на нещо на политиците.
    Но пък да гласувам за партия като РБ с коренно различни възгледи на моите това се е откровена простотия, мой си доста объркан човек.
    ама тя програмата на атака е уникално фантастична, написана е като за деца.

ти прочете ли програмата на някоя друга партия? Не забеляза ли, че всички програми са доста приятно четиво и си приличат ?
    Не, по програми всички партии ми харесват, ама не всичко е възгледи според мен, още повече, че нито АЗ нито ТИ, пък и който и да е от младите във форума сме много наясно със ситуациите, че да знаем със сигурност какво и защо е така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си