.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

ivonaangelova
    Guest

Unhappy Как да отслабна с 5-8 кг за 1 месец

Здравейте чудех се как да отслабна с 5 до 8 кг за 1 месец Ако някой знае много ми е важно. Благодаря предварително <3

Какво ти да кажа, не прибягвай към специална диета. Намали сладкото до веднъж седмично, намали кафето веднъж дневно. На хранения яж по-малки порции, ако имаш време за джогинг, вечер хапвай плодове, пий поне 2 литра вода на ден. За един месец безпроблемно 5 кила. Но да знаеш, че като стоиш гладна по-цял ден, това не е правилно отслабване. успех..

ivonaangelova
    Guest
    Здрасти . Благодаря за идеята непременно ще опитам . Аз попринцип кафе не пия но ще опитам само на вода без сладко и тестено. Благодаря ти :*

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Закусвай обилно, и след това яж по 5-6 пъти на ден по малко (вместо 2 или 3 пъти обилно) и не яж след 8. И повече движение.

Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Закусвай обилно, и след това яж по 5-6 пъти на ден по малко (вместо 2 или 3 пъти обилно) и не яж след 8. И повече движение.
    Подкрепям!

ivonaangelova
    Guest
    Благодаря

Супер фен Аватара на Jaune
    И все пак зависи колко тежиш и колко си висока, при някои хора дребни ограничения не стигат за 5 кила /които впрочем не са малко за 1 месец/.

Недей да сваляш 5-8 килограма за месец.Ако си решила да отслабваш, прави го постепенно, със спорт и балансирано меню, не с глад. Движи се, спортувай, но не се изтезавай с диети. Иначе ще постигнеш неприятен ефект - увиснала кожа, нацепена от стрии.

Прави повече кардио, не яж късно вечер, ограничи въглехидратите и не пий газирани напитки, сокове от кутия. Яж храна, която ще те засити за по-дълго - белтъчини.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

виж ся аз постоянно пазя една диета която е
    Ям всичко но по малко и 2пъти на ден. и правя много упражнения например за един ден мога да направя коремни преси -250 това е само за еди ден но ако ме мързи не правя толкова

Цитирай Първоначално написано от ive0808 Виж мнението
    виж ся аз постоянно пазя една диета която е
    Ям всичко но по малко и 2пъти на ден. и правя много упражнения например за един ден мога да направя коремни преси -250 това е само за еди ден но ако ме мързи не правя толкова
    Грешка! Не е полезно да се храниш само 2 пъти, храненията трябва да са по-малки като количество и по няколко на ден, 5, например.

Само с коремни преси няма да стане. Те могат да стегнат мускулите ти, но не и да стопят мазнините в тази област. Поинтересувайте се малко преди да се подлагате на диети и изтощителни упражнения.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Грешка! Не е полезно да се храниш само 2 пъти, храненията трябва да са по-малки като количество и по няколко на ден, 5, например.

Само с коремни преси няма да стане. Те могат да стегнат мускулите ти, но не и да стопят мазнините в тази област. Поинтересувайте се малко преди да се подлагате на диети и изтощителни упражнения.
    не знам но като ям 2пъти на ден ми е по-приятно защото братовчетка ми е по-малка и яде 5пъти на ден и е 100kg (не се шегувам тя е 5клас) това за упражненията до някаква степен е вярно но до друга според мен не е изгарят се калории и може би и мазнини. Да се върна на яденето според г-жата ми по Химия тя по-принцип знае много за здравословния живот щот тя го живее и тя казва ,,колкото по-малко яде човек боклуците от магазина по-добре''
    Ами както решите ако не ви харесва моя метод не го използвайте

Голям фен
    Град
    София
    Запознай се с особеностите на метаболизма и тогава пак ше си говориме по колко пъти на ден да ядеш!
    Queen of the Damned

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си