.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Как да преминем към по интимни отношения, аз съм и първото момче

Здравейте, на 17 съм и излизах с едно момиче няколко пъти, тя е на 16 и днес я целунах ,но ми каза ,че съм и първото момче в живота и тн. Тя инаяче ме кефи ама много не ми се занимава нали съм и първия и 100 хиляди месеца само да се цулуваме и простотиите дето ги правят момичетата ,които имат приятел за първи път и някак по бързо да минеме към следващите етапи и по интимните преживявания, а и като я гледам е неуверена.И ако някой има опит с такъв случай нека да сподели.

Само за секса ли си с нея? Ние не можем да ти помогнем и да не си. Колко време ти се занимава с това момиче?

Повече от фен Аватара на d-r.Zob
    Всяко момиче иска секс, но ако си твърде настоятелен, ще те отреже. Просто бъди по-търпелив и оцени шанса си, защото някои хора цял живот не могат да си намерят такова момиче.

Еми сега от 15ти се очертава да се виждаме само през уиикенда и попринцип много не ми се занимава с връзки ,проблеми и тн. и точно заради това исках да потръгнат нещата, та после поне кеф да си правим събота и неделя ама тя като ми спусна това ,че съм и първото момче ще ми трябва доста време докато преминеме през повечето етапи в отношенията ни.

Значи искаш да си с нея в смисъла на гарантиран постоянен периодичен секс. Обичаш ли я?

Като не ти се занимава с нея, просто си намери някоя с опит и която има желание за интимни отношения без връзка

Цитирай Първоначално написано от Bonnev Виж мнението
    Обичаш ли я?
    Очевидно, много я обича

Повече от фен Аватара на Little Monster
    Поредния задник!
    Надявам се някой ден теб така да те използват за секс!

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Bonnev Виж мнението
    Обичаш ли я?
    аххаа ха ахха ахаахах ахахаха ХАХАХАХ

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Леле майко, горкото момиче. надявам се да разбере противните ти намерения с време.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от Little Monster Виж мнението
    Надявам се някой ден теб така да те използват за секс!
    Надали ще има нещо против.

Като искаш връзка само за секс бъди открит с нея. Кажи и, че я искаш в онзи смисъл и че не ти се занимава със сериозно обвързване. Ако те отреже я зарязваш, ако ти пусне се кефиш. По-добре е от колкото да я разиграваш месеци наред за нищо.

Егати сте хората, спукахте ме от храна хаха
    По темата ако и кажа ,че искам само секс и тн. ще ме отреже, защото както казах преди първото момче в живота съм и и не е много отпусната ,а и точно това обмислям какво да правя именно за да не я използвам ,че ако е така и на мене ще ми е гадно, просто исках нещата да се забързат

Мега фен Аватара на baby_baby
    демек ти искаш от нея направо да минете на секс?

едва ли това ще стане скоро се пак ще си и първия и явно не е готова още не я притискай

Заведи я някъде, пийте по нещо малко алкохолно и нещата ще се забързат.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на Jaune
    Не е задължително алкохолът да помогне, при някои принципът е толкова важен, че не наистина значи не.
    Онтопик: Ако толкова държиш на секса, късай я и си намери няк'ва друга, по възможност недевствена, която да я устройват такива взаимоотношения. Ако наистина я харесваш, ще я изчакаш и няма да ти е толкова мерак да бързаш. На 17 си, малко по-спокойно, сакън да не останете известно време без секс. И все пак, ако наистина имаше чувства към нея, нямаше да пускаш тема във форум как да забързаш процеса. :Д

Супер фен Аватара на NissaN
    Колега, ако ти е до едното ебане си намери някоя отворена

Не мога да разбера защо се занимаваш изобщо с нея след като не искаш нищо повече от това да правите секс 2 дни седмично. Тя може да те харесва и, ако си мисли, че и ти я харесваш и искаш нещо по - сериозно само ще я нараниш. Момичето е на 16 и не е спало с 200 човека (като повечето 16 годишни в днешно време) , което означава, че иска първия и път да е с някой свестен, а не с тъпак, какъвто е автора на темата !!! Надявам се да разбере по - бързо какъв си и да ти тегли една м...а преди да си е изревала очите заради тебе !!! И след като сам осъзнаваш, че тя ще те разкара като и кажеш, че искаш само секс, тогава защо не си намериш някоя, която е навита само за секс ???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си