- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Supra или Nike ?? :/
Мисля да си купувам оригинални кецове, но все още не съм сигурна на коя марка да са... За сега съм се насочила към supra и nike. Много хора ми казват, че суприте не са много издръжливи за разлика от найковете, дали е така? На мен ми допадат повече суприте, дори и като модели, но много хора ме отказаха с техните мнения за тази марка. Бих искала да попитам някой, който си е купувал кецове на супра дали е доволен.. а до останалите.. Коя марка бихте предпочели supra или nike?
аз съм много претенциозен спрямо обувките ми и нося nike (имам предвид маратонки ) доволен съм издържат много време и ги препоръчвам ,но за supra не съм и чувал и нямам представа те какво представляват
Не, просто много ми харесват моделите на супра, но се чудя дали са издражливи...
Някой би ли дал мнение дали от Саботаж са хубави суприте?
Ся .. Зимаш си суприте, само защото са модерни и скъпи .. Вземи си едни хубави найкчета ... По-евтини са и по-издръжливи
Сефте я чувам тая марка и изобщо не съм грабнат от това което предлагат. Вземи си кецове които ще ти харесват и ще са удобни, пък каква марка ще са няма много значение (всъщност съм 100% сигурен, че за теб има за да ги разхождаш из даскалото от утре ама това не е важно) И Nike и Adidas които продават в България станаха пълни боклуци, за съжаление тенденцията е същата и при Lacoste.
Последно редактирано от draid : 09-14-2014 на 18:37
nike ili adidas, една и съща простотия и комерсиална история, кво ти пука за качеството на supra? така или иначе след половин година ще са ти омръзнали..купи си квото те кефи и не го мисли.