.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Lightbulb Проблем с потенето

Хораа помогнете ми.. момиче съм и постоянно се потя, и то много. Нито се притеснявам, нито нищо.. може и да е студено и пак ще се потя. Отвратително е. И не знам какво ще правя сега като почнем училище.... Супер много ме е срам от приятеля ми, кажете какво да правя. Някой друг има ли такъв проблем?

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Обърни се към лекар. Ще ти направят нужните изследвания. Потенето само под мишниците ли е или навсякъде по тялото го усещаш?
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Обърни се към лекар. Ще ти направят нужните изследвания. Потенето само под мишниците ли е или навсякъде по тялото го усещаш?
    само там

Купи си "Одорекс" във всяка една аптека го има..от сорта на 11-12 лева

Цитирай Първоначално написано от bsdirty Виж мнението
    Купи си "Одорекс" във всяка една аптека го има..от сорта на 11-12 лева
    Значи бях си взела, използвах го както пишеше и наистина първия път имаше ефект, но за 3-4 дни. Като пробвах след това пак, вече нямаше ефект
    Последно редактирано от lia67 : 09-14-2014 на 18:17

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    Пиеш ли много кафе? Кофеинът, както и алкохола, е диуретик, а доуретиците ни карат да изхвърляме течности и чрез потене.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си