- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12 клас - випуск 2014/2015
Само като чуя, че матурите по език "не са толкова лесни", ме избива на смях. Матурите по език са обидно елементарни.
А доколкото чувам от познати, IELTS е смешно лесен.
За който се интересува - два сертификата по език имам, матура по немски, взета с лекота с 5.85 (и го считам за провал, впрочем), за хора от езикови едно 6.00 е напълно постижимо.
Последно редактирано от PinkPan7her : 10-14-2014 на 19:24
Хайде и аз ще се включа в темата. Аз смятам да кандидатствам в СУ с Компютърни науки и за това смятам да карам втора матура математика понеже оценката в дипломата няма да ми е 6, а така поне ще имам шанс за повече. Смятам да наблегна най-вече на нея отколкото БЕЛ, тъй като няма да ходя на уроци и евентуално може да посетя някой интензивен курс за кандидатстудентския изпит по мат.
Тази година ще ми бъде много тежко понеже през юни ще ми бъде държавният изпит по теория на професията и специалността, като трябва да си защитавам бизнес проекта, което не знам как ще стане понеже съм много притеснителна.
Вие как се справяте в подобни ситуации, когато трябва да изнасяте някакъв доклад или проект пред класа?
Different between horror & beautiful night?
A beautiful night is when you hug your teddy bear and sleep!
BUT horror is when teddy bear hugs you back..
Аз да попитам..има ли някой, който мисли да държи изпит по рисуване?
Не ми се иска да подхващам спора с матурите по език, обаче прочетох някои уникални глупости. Матурата е ЕЛЕМЕНТАРНА, специално по английски. Познавам толкова малоумни хора дето изкараха над 5.50, да не говорим, че за средностатистическия ученик от езикова гимназия под 5.70 би било резил.
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..
Здравейте и от мен!И на мен втората матура ще ми бъде по английски,а иначе ще кандидатствам фармация.
Обърнете ми внимание бе ейй
ходи ми се на почивка
При нас май никой няма да организира екскурзии.
Не е голяма загуба![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Говорите за втора бална ли? Щото ако да, излязоха. Разни диплянки ни раздадоха на нас, даже си и харесахме къде ще ходим. Слънчев бряг, три нощувки, 200+ кинта. Нямам спомен обаче за името на хотела, нито за категоризацията му - мнго възможно е да съм била болна. Дано се представят на ниво, защото не може да предлагат кофти обслужване точно на нас. Ако не друго, твърде добре сме образовани откъм обслужване в хотел и ще забележим и най-малката грешка.
Класния е против, иначе ако зависеше от нас нямаше да има питане. Видях Кушадасъ в едната диплянка.
Здравейте! Исках да Ви попитам как се образува бала в МУ-Пловдив, как се състоят изпитите по Биология и Химия и какво обхващат? Има ли пробни изпити, на кои дати ще се състоят? Аз тази година съм 12 клас, и догодина искам да кандидатствам Фармация в МУ-Пловдив.
Ние такива н-по ред абитуриентски нямамеСамо една си е, от училище отиваме директно в хотела и това е.
Някой да се е насочил към ЮЗУ и да има повечко информация за кандидатстването там? Или поне да знае откъде мога да си я набавя в интернет, че сайтът на университета не ми дава необходимото инфо...
Някой беше питал дали може да се кара матура по предмет, който не се изучавал. Отговорих,че може, но всъщност проучих и е нужно да имаш определен брой изкарани часове, за да се явиш на тази матура. Съжалявам за подвеждането.