.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Дано да не бъда пак обвинене , че съм трол , но да си кажа пак мъките...

Писал съм и преди естествено бях яко подиграван и сега не мисля , че ще е различно , но в все пак да опитам.Номера е , че съм бил само с 1 жена през живота си и още съм, но искам да опитам и с друга и каквото и да правя за каквото и друго да мисля това ми се върти постоянно в главата.... къде ли не не се регистрирах.... какво ли не писах
    и да само да вмъкна за платената любов не съм такъв не мога не знам странно гадно ми е освен това ме е страх от болести..... и да това си е хем с нея ми е ок хем чисто любопитство и желание ме човърка отвътре и няма пускане и да знам , че каквото и да направя ще съжалявам но уви искам ми се и това е!

Добър ден!
    С последната си приятелка ( и най сериозната в живота ми ) се обичахме много.
    Смея да твърдя, че за първи път в живота си се влюбих и то точно в нея.
    Но точно като теб и аз имах любопитство и исках да пробвам.
    Запознах се с едно момиче чрез сайт за запознанства и се стигна до там, че правихме секс.
    Абсолютно нищо не изпитах имаше много страст беше много хубаво но не пламна нещо от сорта на чувства между нас.
    Аз си обичах тогавашната ми приятелка.
    Жените не го разбират това но с която и да си каквото и да правиш обичаш ли едно момиче останалите нямат значение, и случките които си имал с тях.
    Така, че ако искаш опитай но не казвай на момичето до себе си няма да те разбере!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Няма такова понятие "обичам една, но ми се чукат всички". Опитвали ли сте да споделите намеренията си с приятелките ви? Замислете се и вие лично как бихте реагирали, ако вашите момичета ви споделят, че са лудо влюбени във вас, но вчера някой непознат ги е спукал от секс.
    Последно редактирано от dimitar_ak : 09-25-2014 на 10:51

Мега фен Аватара на baby_baby
    Ако мислиш да изневериш на приятелката ти по-добре я скъсай ще и направиш услуга

Към автора. Разбирам те брат, но помисли какво ще и е на нея и дали няма да е изгубиш после заради некакво си изпразване ..? и как би се почувствал ако знаеш че такова нещо се върти в нейната глава?

оффтопик:то вероятно и жените ги мислят тези работи, как мислите ?

Да така е знам , че сте прави и че съответно аз не бих реагирал добре ако разбера , че тя иска подобно нещо.... и естествено , че е кофти но това е просто чувство , което не мога да контролирам или спра и все ми е в главата макар , че знам че не е готино , но уви природа.... и да хубаво да не разбира и прочие , но няма и мацка която да се навие да ми "помогне" нямам времето на свободен мъж за да си намеря и да живеем заедно....

Мега фен Аватара на RapExotic
    Вземи някоя нейна приятелка, покани ги и двете у вас, напий ги и ги изчукай. Нещо като тройка, ама по отделно. Така няма да се налага да я лъжеш, защото всичко ще се случва пред очите и.

Повече от фен Аватара на nansi_2005
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Вземи някоя нейна приятелка, покани ги и двете у вас, напий ги и ги изчукай. Нещо като тройка, ама по отделно. Така няма да се налага да я лъжеш, защото всичко ще се случва пред очите и.
    Eто това е отговора .... ама не ги напивай ами си я попитай тактично .... кажи и че си готов да опиташ и с мъж и жена за да е честно и за двамата и тя да избере 3-тия човек ! От там вече ако това стане си 6 !

Чукай колкото искаш,обаче кажи на приятелката си и не я мами.Може да имате отворена връзка само от едната стран

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си