.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Question Мутиране на гласа....?

Здравейте, отново. Аз съм момче на 13 години без 3 месеца....Днес както знаете е първият учебен ден, и като отидох на училище, на всички мои приятели(момчета), гласът им беше започнал да мутира, дори на едно момче, което е по-малко от мен...В класът сме 7 момчета, от които на 4-ма вече беше започнал да мутира, един от най-малките съм в класа, но съм висок, колкото от едни от най-големите...
    Та да се върна на въпроса...
    Нощта преди 15 септември, или по-скоро денят преди него, усетих, че леко ме боли около гласните струни, и гръкляна....На следващият ден тоест, днес...Сутринта почуствах гласа си малко по различен, навън като говоря с приятели си го чувствам, а тук в къщи, не толкова не знам защо....Днес също усещам лека болка, като си дам главата назад...Не съм болен, и просто не знам гласът ли ми мутира или какво? И разликата не е особено голяма, от преди да почне да ме боли и сега.'е видя утре как ще е, но въпросът ми е рязко ли мутира гласа или постепенно, като при мен?
    Ако темата е в грешен раздел, съжалявам

ми в грешен е тва кво общо има със секс

Повече от фен Аватара на OMGOMG
    Иди на доктор,гърлото те боли

Мега фен Аватара на baby_baby
    Защо не си постна темата в правилния раздел?

Мега фен Аватара на RapExotic
    Мутирането на гласа не става за ден-два и не е съпроводено с болки в гърлото. По-вероятно е да си прегракнал и за това да си усещаш гласът различен.

Щом си я написал в този раздел тази тема, предполагам болките се дължат на някоя свирка, по-полека с deepthroat-ването..

Гласа мутира постепенно и за месеци. Иначе с гордост мога да ти кажа, че имаш симптоми на ларингит.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Влезнал е демон в теб и ти променя гласченцето. Иди на лекар бре.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Супер фен
    Sadnahte momcheto

TopGamer
    Guest
    Чакай уе рано е още

Възможно е на 13 да почне да ти се променя гласа, ама да мутира напълно забрави. И закво си го пуснал в раздела за чукане?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си