.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Unhappy Притеснения..

Здравейте !
    Преди повече от 3 седмици с приятеля ми практикувахме петинг..с проникване БЕЗ презерватив ..Проникването беше за 3-4 секунди,не повече..и понеже съм от притеснителните си направих тест за бременност на който в листовката пишеше,че окончателния резултат се разбира след най-много 10 минути..направих си теста -1 черта нооо след 5 минути го хвърлих понеже бях спокойна,че нищо не се е случило..а сега ме гризе отвътре че съм избързала като съм го хвърлила толкова рано.Утре трябва да ми дойде,имам болки в гърдите,често ми се спи и имам огромен апетит,дано е на хормонална основа..и в същото време си мисля че от проникване за 3-4 секунди неможе да стане фал,когато някои двойки с месеци опитват да имат дете ..Въпроса ми е преувличавам ли с притесненията си или са основателни ?
    Не ми пука какво мислят за мен хората.Важно ми е какво мислят за мен,хората които аз държа на тях!

Мега фен Аватара на RapExotic
    Преувеличаваш.

Да_aMa_Не
    Guest
    Всъшност теста си го правила много рано преди да имаш някакво закъснение,така ли.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не си бременна

Тестa го нaпрaвих преди дaтaтa нa която трябвa дa ми дойде..днес очaквaм дa ми дойде...нaскоро пътувaх може би ще се зaбaви мaлко но съм все още притесненa..пaрaноясвaм :х
    Не ми пука какво мислят за мен хората.Важно ми е какво мислят за мен,хората които аз държа на тях!

Въобразяваш си. А и тест се прави 14 дни след половия контакт или 1 ден след закъснението.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си