- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Притеснения..
Здравейте !
Преди повече от 3 седмици с приятеля ми практикувахме петинг..с проникване БЕЗ презерватив ..Проникването беше за 3-4 секунди,не повече..и понеже съм от притеснителните си направих тест за бременност на който в листовката пишеше,че окончателния резултат се разбира след най-много 10 минути..направих си теста -1 черта нооо след 5 минути го хвърлих понеже бях спокойна,че нищо не се е случило..а сега ме гризе отвътре че съм избързала като съм го хвърлила толкова рано.Утре трябва да ми дойде,имам болки в гърдите,често ми се спи и имам огромен апетит,дано е на хормонална основа..и в същото време си мисля че от проникване за 3-4 секунди неможе да стане фал,когато някои двойки с месеци опитват да имат дете ..Въпроса ми е преувличавам ли с притесненията си или са основателни ?
Не ми пука какво мислят за мен хората.Важно ми е какво мислят за мен,хората които аз държа на тях!
Всъшност теста си го правила много рано преди да имаш някакво закъснение,така ли.
Тестa го нaпрaвих преди дaтaтa нa която трябвa дa ми дойде..днес очaквaм дa ми дойде...нaскоро пътувaх може би ще се зaбaви мaлко но съм все още притесненa..пaрaноясвaм :х
Не ми пука какво мислят за мен хората.Важно ми е какво мислят за мен,хората които аз държа на тях!
Въобразяваш си. А и тест се прави 14 дни след половия контакт или 1 ден след закъснението.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5