Първоначално написано от
wildbear
Брат, аз съм на 17, нито съм целувал момиче, нито съм правил секс. Най-голямото ми постижение е това, че съм барал гърдите на една моя бивша съученичка. В момента в училището ми няма много момичета и работата е зле. Не се виждам в бъдеще как ще я карам. Разбира се, имал съм оферти от момичета, но все съм подбирал (кой иска да си прави сефтето с момиче, което не му харесва на външен вид), и тук поговорката "който подбира - мастурбира" е в пълна сила, до някъде сега съжалявам, че не ги оправих ония грозничките... според мен всичко идва от училището, накрая ще хвана няква 2-3 години по-малка и с нея ще правя секс, то не може така... не се търпи вече, или пък някоя курва, ама не е гордост да правиш секс с курва, колкото до целуването имал съм ги и тези моменти, малко но съм ги имал, знаеш, че трябва да целунеш момичето, ама просто не ми стиска, щото като не съм се целувал до сега и ме е страх да не се изложа, ама колкото повече расте човек, толкова по-грозно става. Ще си остана девствен, май? Стеснителна и срамежлива работа, к'во да кажа.