.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

По-малък с по-голяма

Попринцип е модерно малките куклички да ходят с големите батковци.
    Какво мислите за обратното при повече от 2 години разлика във възрастта?

Супер фен Аватара на fanton1
    не виждам против това аз на пример излизах 1-2 месеца с една 23 годишна не беше кой знае какво но за мен си беше много хубаво приживяване
    щом момите могат да излизат с дядковци защо и ние да не можем да сме с малко по-голямо момиче ?

ии аз имах известни преживяваниа с 24 годишна ии ми беше страшно така че не само може но и аз специално го препорачвам едва ли ще стане нещно сериозно но преживяването си струва

Мега фен Аватара на RapExotic
    Трудно ще те вземат на сериозно, но ако умееш да ги забавляваш може и да си легнеш с някоя кака. Иначе повече от 10 години разлика си е малко притеснително.

Мммм, големи какички... Много ме кефят, особено ако са лоши

Мега фен Аватара на xoxi
    Те какичките принципно не харесва дребосъции, освен ако дребосъка не е прекалено развит за възрастта си или пък какичката е недоразвита. Говоря чисто физически.
    Иначе при нормални, зрели хора, възрастта не е от значение.

Мега фен Аватара на Colouring
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Те какичките принципно не харесва дребосъции, освен ако дребосъка не е прекалено развит за възрастта си или пък какичката е недоразвита. Говоря чисто физически.
    Да. Не знам, мен момченце на вид не би ме привлякло. Ако чисто физически не му личи, че е малък, няма проблем.

Иначе зависи от зрялостта, не от годините. Ако разсъждавате по един и същи начин, привличате се интелектуално и т.н не виждам никакъв проблем да е с няколко години по-малък от теб.
    Обаче тук идва и въпросът по-малък означава ли без опит? Защото лично аз не бих се занимавала с някой, който никога не е припарвал до момиче, няма подход, не знае какво да ме прави и как да се държи с мен общо взето. :Д

Повече от фен Аватара на Little Monster
    Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    Да. Не знам, мен момченце на вид не би ме привлякло. Ако чисто физически не му личи, че е малък, няма проблем.

Иначе зависи от зрялостта, не от годините. Ако разсъждавате по един и същи начин, привличате се интелектуално и т.н не виждам никакъв проблем да е с няколко години по-малък от теб.
    Обаче тук идва и въпросът по-малък означава ли без опит? Защото лично аз не бих се занимавала с някой, който никога не е припарвал до момиче, няма подход, не знае какво да ме прави и как да се държи с мен общо взето. :Д
    +1

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението

Ти не беше ли на 18 ?

няма проблме само да е в рамките на нормалното

Не мога да си представя такава връзка. Съдя по себе си, защото дори с наборите съм претърпявала пълен крах в отношенията си. Случвало се е два пъти да си хващам гадже наборче и беше трагично, особено последния път. Разбира се, бяхме и в такава възраст, в която просто си бяха малки и неразвити, неопитни.

Най-добрият ми приятел пък, винаги си харесва с 1-2 години по-големи мацки от него. Важното е да има разбирателство и обич, ако се обичате какво пък толкова.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Бил съм в такава връзка, нищо кой знае какво. Няма значение малка или голяма важно е какъв й е умствения багаж не с коя цифра й почва егн-то.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

anonymous708973
    Guest
    Абе, ако първата цифра е нула, мисля, че би следвало да се позамислиш

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Абе, ако първата цифра е нула, мисля, че би следвало да се позамислиш
    Тъй тъй..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ха, остава да започна да си търся гадже по класните стаи, мерси съм, а това с различния, зрял начин на мислене, надхвърлил възрастта, си е мега клишето и не знам защо всички дрънкат по подобни теми колко им е важен умственият багаж като повечето само гледат да забият нещо, ако ще да е хлебарка с 2 грама сиво в-во, забавно ми е

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не виждам нищо лошо стига разликата да не е много голяма

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си