- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По-малък с по-голяма
Попринцип е модерно малките куклички да ходят с големите батковци.
Какво мислите за обратното при повече от 2 години разлика във възрастта?
не виждам против това аз на пример излизах 1-2 месеца с една 23 годишна не беше кой знае какво но за мен си беше много хубаво приживяване
щом момите могат да излизат с дядковци защо и ние да не можем да сме с малко по-голямо момиче ?
ии аз имах известни преживяваниа с 24 годишна ии ми беше страшно така че не само може но и аз специално го препорачвам едва ли ще стане нещно сериозно но преживяването си струва
Трудно ще те вземат на сериозно, но ако умееш да ги забавляваш може и да си легнеш с някоя кака. Иначе повече от 10 години разлика си е малко притеснително.
Мммм, големи какички... Много ме кефят, особено ако са лоши
Те какичките принципно не харесва дребосъции, освен ако дребосъка не е прекалено развит за възрастта си или пък какичката е недоразвита. Говоря чисто физически.
Иначе при нормални, зрели хора, възрастта не е от значение.
Да. Не знам, мен момченце на вид не би ме привлякло. Ако чисто физически не му личи, че е малък, няма проблем.
Иначе зависи от зрялостта, не от годините. Ако разсъждавате по един и същи начин, привличате се интелектуално и т.н не виждам никакъв проблем да е с няколко години по-малък от теб.
Обаче тук идва и въпросът по-малък означава ли без опит? Защото лично аз не бих се занимавала с някой, който никога не е припарвал до момиче, няма подход, не знае какво да ме прави и как да се държи с мен общо взето. :Д
няма проблме само да е в рамките на нормалното
Не мога да си представя такава връзка. Съдя по себе си, защото дори с наборите съм претърпявала пълен крах в отношенията си. Случвало се е два пъти да си хващам гадже наборче и беше трагично, особено последния път. Разбира се, бяхме и в такава възраст, в която просто си бяха малки и неразвити, неопитни.
Най-добрият ми приятел пък, винаги си харесва с 1-2 години по-големи мацки от него. Важното е да има разбирателство и обич, ако се обичате какво пък толкова.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Бил съм в такава връзка, нищо кой знае какво. Няма значение малка или голяма важно е какъв й е умствения багаж не с коя цифра й почва егн-то.![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Абе, ако първата цифра е нула, мисля, че би следвало да се позамислиш![]()
ха, остава да започна да си търся гадже по класните стаи, мерси съм, а това с различния, зрял начин на мислене, надхвърлил възрастта, си е мега клишето и не знам защо всички дрънкат по подобни теми колко им е важен умственият багаж като повечето само гледат да забият нещо, ако ще да е хлебарка с 2 грама сиво в-во, забавно ми е
Не виждам нищо лошо стига разликата да не е много голяма