.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Мега фен Аватара на xoxi
    Те какичките принципно не харесва дребосъции, освен ако дребосъка не е прекалено развит за възрастта си или пък какичката е недоразвита. Говоря чисто физически.
    Иначе при нормални, зрели хора, възрастта не е от значение.

Мега фен Аватара на Colouring
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Те какичките принципно не харесва дребосъции, освен ако дребосъка не е прекалено развит за възрастта си или пък какичката е недоразвита. Говоря чисто физически.
    Да. Не знам, мен момченце на вид не би ме привлякло. Ако чисто физически не му личи, че е малък, няма проблем.

Иначе зависи от зрялостта, не от годините. Ако разсъждавате по един и същи начин, привличате се интелектуално и т.н не виждам никакъв проблем да е с няколко години по-малък от теб.
    Обаче тук идва и въпросът по-малък означава ли без опит? Защото лично аз не бих се занимавала с някой, който никога не е припарвал до момиче, няма подход, не знае какво да ме прави и как да се държи с мен общо взето. :Д

Повече от фен Аватара на Little Monster
    Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    Да. Не знам, мен момченце на вид не би ме привлякло. Ако чисто физически не му личи, че е малък, няма проблем.

Иначе зависи от зрялостта, не от годините. Ако разсъждавате по един и същи начин, привличате се интелектуално и т.н не виждам никакъв проблем да е с няколко години по-малък от теб.
    Обаче тук идва и въпросът по-малък означава ли без опит? Защото лично аз не бих се занимавала с някой, който никога не е припарвал до момиче, няма подход, не знае какво да ме прави и как да се държи с мен общо взето. :Д
    +1

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението

Ти не беше ли на 18 ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си