.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Red face въпрос към момчетата, главно

Здрасти на всички!
    не знам дали има подобна тема вече, но ми трябва спешен отговор:
    първо: на 15 съм и искам да дръпна вниманието на едно момче от моето училище (на 17), но не искам да е някаква супер очевидното и лигавото, както правят повечето момичета на моята възраст...
    та, въпросът, момчета, е:
    Какви момичета харесвате-лигави, сериозни, слаби, пълнички, с права,къдрава,вързана,пусн та коса, гримирани, естествени?
    всъщност я опишете вашият идеал момиче, както си го представяте в мечтите, например?
    п.с. не искам съвети от сорта на: отиваш и се запознаваш с него... пределно ясно ми е какво трябва да направя, имам някакъв опит, въпросът е на него да му стане интересно, примерно...

Благодаря!

Супер фен Аватара на fanton1
    от сега ще ти кажа ,че всеки си има различен вкус,така че не очаквай да получиш добър отговор

Мега фен Аватара на RapExotic
    Възпитани, точни и не надути. Външността е чак след това.

Супер фен Аватара на NissaN
    Предпочитам и да не са девствени вече направих тая грешка...

С руса коса и с предпочитане крайщата да са и розави. Не да е кифла. Да е с мен заради любов, а не заради това което имам. Да е девствена и досега никога да не е имала гадже (НАЙ-ВАЖНОТО) това са мойте предпочитания. На 16 съм

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от bdz_vlaka2 Виж мнението
    ... а не заради това което имам... На 16 съм...

до 178см до 49кг и до 21 години

Супер фен Аватара на JDeel
    Ако е от твоя клас му искаш химикалка, питаш го за нещо по математика, или каквото ще да е което ще те постави в ролята на сладурана, нуждаеща се от малко мъжка помощ и внимание. Нали ние все се бутаме да си предоставим акъла и услугите. Късата поличка също помага

Ако не е от твоя клас ще трябва повече фантазия. Само да не е здраво лапнал по някоя вече. Но по принцип е най-добре да си ти дойде отвътре. Аз досега с умишлени и премерени действия не съм впечатлил никой

Външния вид е малко според зависи, ама ти едва ли ходиш като прошляк на училище. Освен ако не е някой дето си пада изрично по майки или пък е гей, то дори и първоначално да си негов тип, то междувременно можеш да станеш. Ние си градим и променяме вкусовете за външния вид в движение.

Всеки си има вкус. Няма как да ти кажем какво той ще хареса във външния ти вид. Бъди естествена, не прекалявай с грима, обличай се стилно. Не му се лепвай, но недей и да го игнорираш. Заговаряй го. Не се опитвай да му се харесаш, недей да играеш един вид, колкото и да е банално: бъди себе си. Пък ако те хареса, хареса те, ако не, не е бил за теб!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Да не са надути , да не бъдат и много свити нещо средно . Ти само го заговори пращай му от вашите сигнали с очите и други подобни хвани го за ръката нарочно но му кажи че е без да искаш той сам ще разбере че го харесваш и ще се получат нещата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си