.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: !!!

Hybrid View

TaniaDi
    Guest

!!!

Здрасти! Пиша тук, за да ви помоля за съвет. Харесвам едно момче, което е с 1 година по-голямо от мен. До миналата година все се закачаше с моята приятелка (тя го отблъскваше), а аз се побърквах от ревност. Сега тя се премести в друго училище и следователно няма как да я закача. Започна да се опитва да ме спъва по коридорите, да ме удря с тетрадките, да ме обижда, всеки път когато се заговорим аз ръся някоя глупост и той казва на приятелите си "Човек, тая само глупости говори" и тогава ми иде да потъна в дън земя. Не мисля, че ме харесва, но ми ще да е така и въпросът ми е какво да направя, за да му привлека вниманието, но да не изглеждам като пълна идиотка?

Защо искаш да привличаш вниманието на човек, който не е достоен за него?
    Ако го харесваш и ти започни да го спъваш по коридорите и да се ебаваш с него. (Вижда ми се детинско, но предполагам, че сте по на 14-15, не че е от значение)...

Ако наистина искаш да го впечатлиш му покажи, че си зряла - поговори сериозно с него за това дали те харесва, ако пък не му шибни два-три шамара за това, че те злепоставя и гаври с теб.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не те харесва да явно харесва приятелката ти или просто се бъзика с вас не се занимавай ако те харесваше щеше да си личи

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Напълни си раницата с възможно най-тежките неща и следващият път като мине покрай теб го изпраскай в лицето с все сила с нея.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Повече от фен Аватара на Little Monster
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Напълни си раницата с възможно най-тежките неща и следващият път като мине покрай теб го изпраскай в лицето с все сила с нея.
    +1

Мега фен Аватара на RapExotic
    Защо винаги си падате по най-големите идиоти, а в същото време мрънкате, че момчетата ви наранявали?

Тоя е пълен олиго.рен не се занимавай с него

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си