Абе, хора, с приятелят ми сме от съвсем скоро, но след няколко дни има рожден ден и се чудя какво да му взема. Не искам да е нещо сантиментално, което да крещи колко много го обичам, защото... нали, далеч сме от този момент. Демек, не ми предлагайте неща, които да са направени да му напомнят за мен. Дадоха ми идея за тениска или друг футболен артикул, приятелят ми играе /непрофесионално/ и гледа, знам кои са му любимите отбори, но не съм убедена дали ще му хареса. А и какъв артикул ще е подходящ за случая /много съм боса, що се отнася до футбол/? Парфюм ми мина през главата, но някак си не си вярвам на умението да избера хубав мъжки парфюм, като ми се е налагало точно веднъж и то с чужда помощ. А и за това не съм сигурна ще му хареса. Та, да, малко съм изгубена, така че бих се радвала на предложения /особено от мъжката аудитория/. Той е на 15.
И да, като цяло се абстрахирайте от взаимоотношенията ни, искам просто нещо, на което едно момче би се зарадвало. И да, хора, благодаря предварително!