.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Съвет? Наранено момче..

Здравейте. Пише ви една "тийнейджърка" на 20 години. Случи се така, че съдбата ме събра с момчето, което харесвах още от училище. Днес излязохме за 4-ти път, покани ме у тях, беше сготвил, изпя и ми изсвири песен.. и тогава ме целуна .. Много е нараняван, сърцето му е разбито, но въпреки всичко го направи, целуна ме. Когато попитах "Защо?" той: "Не исках да те изпусна". Много го харесвам, но не знам как.. не знам как да събера разбитото му сърце. Нямам никакъв опит с момчетата.. Искам да го задържа завинаги при мен. <3

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    "Завинаги" ми идва малко детски. Наивно?
    А и не видях къде е проблема, нали те е целунал? Значи иска да сте заедно и проблем няма..
    Както и да е.. Мацка просто бъди търпелива с момчето и не очаквай от него чудеса, колкото и влюбена да си, не го притискай.. Това е единственото нещо, което може да го притесни.. Не насилвай нещата, нека всичко става от само себе си. Не му говори за голяма любов и прочие.. Остави се по течението и виж как ще се развият нещата. Не му се сърди ако не отвърне веднага на чувствата ти, не го засипвай с чувства /ще го уплашат/ и не прави тъпи детински простотии за да не му разбиеш сърцето и ти..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Повече от фен Аватара на Little Monster
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    "Завинаги" ми идва малко детски. Наивно?
    А и не видях къде е проблема, нали те е целунал? Значи иска да сте заедно и проблем няма..
    Както и да е.. Мацка просто бъди търпелива с момчето и не очаквай от него чудеса, колкото и влюбена да си, не го притискай.. Това е единственото нещо, което може да го притесни.. Не насилвай нещата, нека всичко става от само себе си. Не му говори за голяма любов и прочие.. Остави се по течението и виж как ще се развият нещата. Не му се сърди ако не отвърне веднага на чувствата ти, не го засипвай с чувства /ще го уплашат/ и не прави тъпи детински простотии за да не му разбиеш сърцето и ти..
    +1

Благодаря ти.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Няма нужда да правиш нищо. Нали той е поел инициативата.

Той явно иска да сте заедно, инициативен е. Нищо не трябва да правиш, за да "му събираш разбитото сърце". Това не е твоя работа. Ако не е готов за връзка, защото ближе стари рани, ти няма как да го "оправиш".
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не прави нищо щом те е целунал значи те харесва ако нямаше нищо към теб нямаше да прави нищо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си