.

Виж резултатите на анкетата: Лесно ли се оправяте когато имате проблем с таблета си или започвате да ровите в нета

Гласували
1. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да, без никакъв проблем

0 0%
  • Не, започвам да ровя в нета или го давам на поправка

1 100,00%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Таблет - ПОМОЩ !!!

Хора заключих си таблета с гадната ''фигурка'' и ми иска Потребителско име и парола в google за да ми го отключи. Въведох ги и съм сигурна , че са правилни , защото имам само 1 профил , но ми показа , че са НЕВАЛИДНИ !!! Прочетох други мнения , в други форуми - Направих всичко което пишеше и нищо не се получи. Моля ако някой знае как да го оправя да ми каже, но малко по-подробно !!! Благодаря !!

Супер фен
    Бъгав андроид... Аз имах същия проблем наскоро с htc wildfire s и се оправи като беше на сервиз (без да се изтрият нещата на тела) . Опитай хард ресет,но си извади картата с памет , относно как се прави това виж в youtube.

Не за съжаление не стана , видях в други форуми , че и други имат проблеми с това и бяха написали pwr+vol и т.н. но друго освен да ми се изключи таблета не стана. Вече не знам какво да го правя .... !!!

Първо изключваш таблета напълно и след това прилагаш комбинацията pwr+vol и т.н.

Това беше първото което направих и не се получи ... Ще го дам в някой сервиз , друго не ми остана !

Зависи, ти не си казала марката и модела на таблета.

Таблет Diva Premium 7" Android Tablet SE

Купи си нов Честно казано тия Дива са тотал щета до колкото знам...
    Иначе се прави точно така - power бутона и volume down. Другият вариант (на някой таблети) има една малка дупчица под която пише reset. Ако има такава - с една игличка и дано да стане..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си