.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: СПЕШНО

Unhappy СПЕШНО

Здравейте,
    Имам един голям проблем. Осми клас съм и едно момче, с което бяхме в един клас, което харесвам наистина много, е в съседния клас. Никога не сме били близки, но бяхме в добри отношения, а откакто сме започнали училище той не говори с мен и дори отказва да ме поздравява. Чувствам се ужасно, защото той наистина значи много за мен, но не знам какво да направя. Моля Ви за помощ!
    Как да направя така, че да станем по-близки.
    Може би е важно, че съм сигурна, че не знае, че го харесвам.

Защо е спрял да те поздравява? Заговаряй го, усмихвай му се. Ако пък толкова те отблъсква, не можеш насила да го накараш да се сближи с теб.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Не знам! Аз бях много щастлива, че го виждам на 16.09 и когато се разминавахме тръгнах да го поздравявам, но щом видях, че не реагира нищо не казах и оттогава така.
    В коридора понякога погледите ни се спират и се гледаме за малко, но това е всичко.
    Момчетата от класа ми много се разбират с него и когато днес ходихме за ядене те си говориха с мен, а той не ми обръщаше внимание.
    Всичко е различно.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Вместо да тълкуваш погледи и жестове по-добре иди и го поздрави. Момчетата обикновено не влагаме такъв голям смисъл в погледите. Може да е гледал с какво си облечена, с каква прическа си, или просто да те е погледнал между другото. Само чрез разговор можеш да разбереш какво наистина мисли за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си