Ами,на 14 години съм..Нямала съм гадже досега.. И а харесвала съм си,но беше несподелена любов -_- ... Е в нашия клас тази година дойде ново момче ..И аz си го харесах,и се оказа че и той ме харесва..Не го осъзнавах,но след като приятеля му ми каза ми стана ясно..ИИИ той също си призна но не на мен а на най-добрата ми приятелка че ме харесва...Ами той и е казал да ми пита дали иска да ходим и аз се спичам -_-.. Смисъл не съм имала гадже до сега и ми е притеснено ..Дошъл е в даскало едва от 5 дена и вече ми предлага,без да се познаваме,нито аз знам характера му,нито той моя..Все пак да не си мисли че съм Дева Мария..Много по сложно е .-. Това не е като по филмите,срещат се в влака и на другия ден вече са заедно.. И сега чака отговор,притеснено ми след като е първото ми гадже..Съвети,моля ви .-. .. А и ме е страх ..някоя учителка да не ме види с него и на родителската среща да каже на баща ми защото ще стане война.. :Д..Е разбрахте какво имам предвид -_- ..Трябва да се крием,а не знам дали това ще го приеме..Моля ви,искам съвети..И ако може,да разкажете и вие за вашето първо гадже..И вие ли сте размишлявали толкова над отоговора.. Благодаря ви