.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Добре де, щом ти го харесваш и той те харесва какъв е проблема да станете гаджета? Или може би искаш той да не те харесва в началото, пък ти да се бориш за него за да ти е по-сладко после .. Трудно е да се схване логиката на момичетата.
    Не.. Просто.. Познаваме се едва от 5 дена.. Първите 2 дена даже не си говорихме..И той изведнъж ми предлага... Как да се хвана с човек за който не знам нищо... Нитo аз знам какъв е нито той мен .. И ваща логика не е много лесна :

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от Dalinda.M Виж мнението
    Не.. Просто.. Познаваме се едва от 5 дена.. Първите 2 дена даже не си говорихме..И той изведнъж ми предлага... Как да се хвана с човек за който не знам нищо... Нитo аз знам какъв е нито той мен .. И ваща логика не е много лесна :
    Ми нали за това ще станете гаджета и ще се опознаете. Няма да се омъжваш за него. Ти сама казваш, че го харесваш и той теб също, пък се чудиш защо ти е предложил. Би трябвало да искаш точно това и да си доволна.

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Ми нали за това ще станете гаджета и ще се опознаете. Няма да се омъжваш за него. Ти сама казваш, че го харесваш и той теб също, пък се чудиш защо ти е предложил. Би трябвало да искаш точно това и да си доволна.
    Не,просто се чудя как ме е харесал за, 5 дена като даже 2 дена не си говорехме .. Възможно е да е било любов от пръв поглед .. Благодарско за вниманието ти :3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си