.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Galaxy S някое. Аз имам 4ката и съм доволна, работи си много добре, дори след изпускания.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

to the Sun
    Guest
    Аз съм със Samsung Galaxy S 3 mini и съм много доволна взела съм го от viva com за 200 и нещо.

Цитирай Първоначално написано от Karina..! Виж мнението
    Това с гнусмас ме разби За S4 mini- на скоро го гледах в един магазин.. по-малък е от S4, но все пак си е големичък.. изглеждаше хубав и не беше прекалено скъп.. може би съм се насочила на там и ще мисля за напред S4 или S4 mini
    Разбира се има малко по-обрана характеристика от S4 големия, но е нормалко. На мен ми работи перфектно и съм много доволна и най-важното е, че е удобен размер, а не тухла като S4 големия.

Една приятелка има Iphone... мъничък е (3-ката), но все пак успях да го разгледам... хубав е и ми каза за програмките, които се плащали Някои, които са безплатни при андроида се плащат там.. и обратното.. Затова може и да се навия на едно iphone-че

Цитирай Първоначално написано от Karina..! Виж мнението
    Една приятелка има Iphone... мъничък е (3-ката), но все пак успях да го разгледам... хубав е и ми каза за програмките, които се плащали Някои, които са безплатни при андроида се плащат там.. и обратното.. Затова може и да се навия на едно iphone-че
    Айфон 3 не си заслужава в никакъв случай.

Защо? Какво му е? Не че мисля да си взимам такъв.. ако си взимам, ще е 5 Но на това какво му е?.. за информация

Защото е много стар модел, едва ли има вече актуализации, малък е, има по-малко екстри и като цяло е остарял модел, който няма смисъл да си взимаш. За мен 4 е най-добър, но пак е по-стар модел при положение, че вече и 6 има, така че 5 е добър избор.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си