.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: !!!!

Hybrid View

TaniaDi
    Guest

!!!!

Здрасти! Пиша тук, за да ви помоля за съвет. Харесвам едно момче, което е с 1 година по-голямо от мен. До миналата година все се закачаше с моята приятелка (тя го отблъскваше), а аз се побърквах от ревност. Сега тя се премести в друго училище и следователно няма как да я закача. Започна да се опитва да ме спъва по коридорите, да ме удря с тетрадките, да ме обижда, всеки път когато се заговорим аз ръся някоя глупост и той казва на приятелите си "Човек, тая само глупости говори" и тогава ми иде да потъна в дън земя. Не мисля, че ме харесва, но ми ще да е така и въпросът ми е какво да направя, за да му привлека вниманието, но да не изглеждам като пълна идиотка?

Голям фен Аватара на Lourenço
    Защо го харесваш този простак?
    На колко си?

За такъв като него, усилията за привличане не си заслужават! Не знам на каква възраст си, но не звучиш на повече от 11-12, затова го приеми като приятелски съвет от по-големите.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    С тоя бастун не се занимавай. Ебаси кретена, да те обижда пред всички, а ти да го харесваш. Всъщност не знам кой е по - луд - който прави мизерията или който я търпи. Ама 100% не се занимавай с подобен кретен. Не се шегувам, дори да стане нещо, ще се мъчиш после много, не се занимавай с такива тупани.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си