.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Мислите ли че са оригинални?

Здравейте мислите ли, че тези екипи са оригинални? Пише оригинал с положителни коментари, 714 последователи, но тези цени са нереални. Вече съм поръчал, но съм много объркан. Като дойдат ще видя дали имат стикер на адидас, но може и да са висококачествени реплики ?
    http://olx.bg/profile/shoespv/

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Така не можеш да разбереш, като ги видиш трябва да имат едни стикери и маркировка. Няма как да разбереш само като гледаш снимки.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Да, и аз това мислех да направя. Но няма ли реплики, които слагат такива маркировки? На всичко са способни хората.. :Д

Мега фен Аватара на anonymous908491
    В краен случай си вземи модел, който го има в официалния сайт на марката, да не излезе след това, че уникално е само колко глупав е купувача.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Ако пристигне това, което си поръчал пак ще е добре. Нямаш никаква гаранция, че Пешо, Тошо, Гошо в някакъв сайт за обяви ще ти продаде оригинална стока.

Прави сте и един негов клиент ми каза, че е висококачествена реплика. А да знаете от кой магазин мога да си взема на хубава цена? Онзи ден влизам в мола, един такъв екип 210лв Това си е мол все пак, трябва да слагат големи надценки за да си плащат високия наем... Примерно аутлетче, ъглов магазин, че не ги знам. От София съм.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си