- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво се случи?
Здр, ходим с приятеля ми от ок. 1,5 г. .. Всичко в началото беше ПЕРФЕКТНО- цвятя, подаръци, внимание и най-важното е че го беше страх да не ме загуби! Обаче от няколко месеца нещата не са същите. Обичам го, но в момента нещата са тотално объркани. Преди не издържаше и ден без да се виждаме, идваше често, с часове разговаряхме по Скайп или по тел. и винаги имаше време за мен. От около месец насам започна работа- добре. Започна да ми звъни все по рядко, на ден най-много по 2-3 пъти да сме си звъняли и най- дългия ни разговор сигурно е траело 1 и нещо и винаги нещо монотонно. Нямаме вече какво да си говорим или да си споделяме. Много по-често започна да ми нервничи и да ми се кара за глупости. Спря да ми обръща внимание. Добре до 7 е на работа, но веднага след работа излиза с момчетата и стои до 22-23 с тях. А може да отдели поне 1 ден за мен - така или иначе нямаме време един за друг. Да не разказвам, че цяло лято се мота с приятели по барове и дискотеки и се виждахме толкова рядко. Всеки път като се опитвам да му разкажа проблема, ми се сърди и бърза да затваря, и винаги казва, че търся повод за раздяла... Не ме разбира и не разбира, че ме наранява така като тотално ме изолира. Имам чувството, че съм му излишна и няма място за мен в живота му.. Честно казано не веднъж съм мислила, че е просто ново ниво във връзката ни, и че няма да е винаги както е било в началото.. но това вече не се търпи. Или не ми дава да говоря за тази тема или се опитва да приключва и без това късия ни разговор. Не знам какво да правя и дали изобщо да се опитвам да спасявам нещата...Вие какво мислите?
Ако сте прекарали по-гоямата част от връзката ви залепени един за друг е нормално да сте започнали да си омръзвате. А може би перфектната за теб връзка вече достига своя край.
Не го притискай, а и не очаквай само той да те търси за излизане. Предлагай му и ти.
Ако нещата не се пооправят поне малко, поговори сериозно с него.
ами може би така му е удобно просто. ти пък не си ги слагай толкова присърце нещата. научи се да бъдеш малко повече непукист. щом е дошъл момент, в който сравняваш предишното и сегашното време е ясно накъде вървят отношенията ви. остави го да прави каквото си иска и ще разбереш колко го е грижа за теб/за вас ;]
Последно редактирано от pandabear : 09-22-2014 на 12:43
Не го притискай толкова дай му малко свобода така като го притискаш нищо не става
Получи се малко объркване, та се регистрирах наново.. Интересното в случая е, че живеем в различни градове и затова не сме били като цяло през цялото време заедно. Виждам, че има нужда да излиза, да се разтоварва, но щом не може да намери и малко време за мен, то защо сме заедно.. Преди, когато беше започнал да ми звъни все по-рядко почнах да го търся аз, но в един момент започнах да усещам, че малко или много го обсебвам и спрях. И аз му звъня рядко сега, но му предлагам да се срещнем по-често от него сигурно - но винаги няма време. През малкото пъти когато е предлагал той, веднага съм приемала и отлагала всякакви ангажименти. Мисля, че започна да се чувства прекалено сигурен и че даже и да не ми обръща мн. внимание пак ще съм му под ръка когато пожелае. Лошото е че не приема насериозно тази тема и имам чувството че си мисли наум - дрън,дрън женски паранои, сигурно ще и дойде .. никога не го приема насериозно, макар че съм го предупредила, че ще го зарежа ако продължава така...
Не можеш да очакваш, че страстта, която сте имали в първите месеци от връзката си ще остане вечно толкова силна. Връзката преминава в следващ, по-улегнал етап след около 9-11 месеца. Сега би трябвало да се познавате достатъчно добре за да си имате доверие и да си дадете малко свобода един на друг. Нищо не каза за сексуалния ви живот. Той също указва влияние на тези неща.
Благодаря за коментарите, но вече така или иначе няма значение защото скъсахме..