- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Някой гледа ли наградите на БГ радио?
Ти не знам как имаш очи да говориш в този форум въобще и да се подмазваш на същите хора, които редовно обсъждаш в разни чатове, за някои дори говориш простотии, а тук във форума се опитваш да си неутрален.. Моля ти се т'ва пък е най-жалкото..![]()
В скайпа си големия мъж, обсъждаш ПОСТОЯННО форума и обитателите му, а в самият форум си божа крава. Подлизурко. И точно пък ти ако не плетеш интриги не знам кой друг. На един обясняваш едно, на друг друго, а пред трети съвсем различно. Преди когато хванахме Лина в многото лъжи /относно оная случка/ ти пред мен и Нати говореше едно, а пред Лина се подмазваше като путка. Сто про, само пред нея си говорил друго за нас и прочие. Обсъждал си лично пред мен - почти целия форум /сегашните му потребители, а дори и минали/ Пантерата, Маги, Миро, Пандата, Темплара, Фишърмен и прочие и за половината и повече си говорил лошо, а другата половина е била подробно обсъждана, но тук кравичка, траеш си и се опитваш да останеш неутралка, робот смешен, помак, интригант, прошляк.
Т'ва е толкова грозно и недостойно, че не знам. Мъж бил. ти си мъжка путка бе мойто момче. Много отдавна ти казах нещо![]()
Такива като теб в живота ги черпят с бой редовно, щото хората най-много мразят мазните интриганти двулични, които пред един са така, а пред друг на обратно. И винаги гледат да се изкарат прави, верни и чисти от ситуацията, която те сами са оплели.
Дори Ивета не прави такива интриги, тя всъщност не правеше интриги, а се опитваше да ми направи мръсно / по друг начин/ но ти пак се опитваш да заформиш интрига с дезинформация.
QQ ти пиша на черепа и те оставям да водиш жалката си форма на кучешко-бачкаторски живот у големото сЕло.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.