.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Hybrid View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    ^ изби ме на лека агресия като ти прочетох писаниците. ако беше пред мен, щях да те наритам и да ти взема готините очила даже. как така няма нищо, бе?!?! има от всичко по много само трябва да си го вземеш ^_^
    Има грънци. В повечето случай всяко нещо си има начало и край. Ако изобщо има начало де...
    Важното е човек просто да се отдаде на момента ако и докато има такъв,а после спомените топлят до време и/или само отвреме навреме,а често и от тях боли.Иначе реално всеки се е запътил към едно и също място.Към смъртта си.Съжалявам,че може и да не прозвуча много позитивно.
    А аз вероятно и на тази Коледа и Нова година ще съм си без човек до себе си.За сефте ще ми е като че ли...Поне може да понатрупам някой и друг нов красив спомен както напоследък през годините на тези празници.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на pandabear
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Има грънци. В повечето случай всяко нещо си има начало и край. Ако изобщо има начало де...
    Важното е човек просто да се отдаде на момента ако и докато има такъв,а после спомените топлят до време и/или само отвреме навреме,а често и от тях боли.Иначе реално всеки се е запътил към едно и също място.Към смъртта си.Съжалявам,че може и да не прозвуча много позитивно.
    най-доброто нещо, което можех да прочета след ужасно събуждане и отвратитения махмурлук, мерси. аз пък ще кажа, че е както си го направиш. могат да те топлят спомените, могат и да ти разкажат играта. че всичко си има начало и край съм съгласна, но отново малко или много си зависи от самите, нас колко дълъг ще е периодът между тях. иначе аз лично към всичко друго съм се запътила, но не и към смъртта си. wtf?! защо толкова мрачни мисли има в твоята главица? мисля, че ще е много егоистично да лиша света от присъствието си. пък мама и тате са се постарали доста все пак ^_^

хубаво слънчице грее навън, мисля че ме подканва да тръгвам вече към моргата за животни.
    чао-чао :}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си