Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
Има грънци. В повечето случай всяко нещо си има начало и край. Ако изобщо има начало де...
Важното е човек просто да се отдаде на момента ако и докато има такъв,а после спомените топлят до време и/или само отвреме навреме,а често и от тях боли.Иначе реално всеки се е запътил към едно и също място.Към смъртта си.Съжалявам,че може и да не прозвуча много позитивно.
най-доброто нещо, което можех да прочета след ужасно събуждане и отвратитения махмурлук, мерси. аз пък ще кажа, че е както си го направиш. могат да те топлят спомените, могат и да ти разкажат играта. че всичко си има начало и край съм съгласна, но отново малко или много си зависи от самите, нас колко дълъг ще е периодът между тях. иначе аз лично към всичко друго съм се запътила, но не и към смъртта си. wtf?! защо толкова мрачни мисли има в твоята главица? мисля, че ще е много егоистично да лиша света от присъствието си. пък мама и тате са се постарали доста все пак ^_^

хубаво слънчице грее навън, мисля че ме подканва да тръгвам вече към моргата за животни.
чао-чао :}