.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Hybrid View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Ами явно не ме е хванал баш коледният дух какво да се прави.
    Просто осъзнавам реалностите.Щом на вас не ви става гот от това дето го пиша дали пък на мен ми е по гот.
    Не че не мога да си сложа маската на ухиленият клоун и това също е част от мен.
    За всeки случай може да ми викате магаренцето Йори вече.
    Иначе pandabear аз може и да ти звуча като мрачен и тъжен човек и до известна степен съм си баш такъв.Но пък ако се запознаеш с хората,които познавам на живо впечатлението е че съм просто един веселяк,а на моменти и куподжия.Често се случва непознати хора да си намерят повод да се запознаят с мен или просто без грам да ме познават да започнат да се бъзикат добронамерено с мен,да искат да ме почерпят или пък просто да потанцуват около мен или да ме прегърнат така странично за снимка.Ако кажеш на 99.9% от хората дето ме познават,че съм мрачен и тъжен човек вероятността да ти се изсмеят в лицето е огромна.Просто тук не се старая да съм големият веселяк постоянно.
    Иначе си имам някои и друг хубав зимен спомен.Почти всяка година се връщам в еднотипното си ежедневие от към края на деня на 1 януари или началото на 2ри януари.Пада едно следпразнично обикаляне на града,търсене на кафене,защото повечето са затворени тогава или ходене до допълнително място.Приятното пощипване от студа,измръзналите лица и крака,веселото настроение и ходете в понатрупалият евентуално сняг.Когато прочетох заглавието в главата ми изникна една зимна разходка из градът ни цял ден и ходене насам натам с няколко човека от класа ми преди бая години и чувствата и усещанията тогава.Този вече поизбелял спомен страшно ме топли,но понякога ме реже и като нож.Искам да можеше да се върне отново онова безгрижно време,когато бях 12ти клас,но за съжаление няма как това да стане.Имам много хубави спомени.Има и редки моменти,в които се чувствам истински щастлив.Често дори тези редки моменти се случват,една част от тях на Коледа и Нова година само дето минават и отминават и заличават празнотата в мен за изключително кратко време.Ама знам ли...може би наистина не трябваше да пиша в тази тема сега,а след празниците,когато още спомените ме топлят,често съм с усмивка до ушите и съм едвали не най-позитивният човек на земята,а празнотата...е тя е леко пренебрегната тогава.
    Иначе tori и на теб сякаш не ти беше много предколедно съвсем доскоро.А може пък и да се бъркам нещо.
    Последно редактирано от Niakoitam : 12-13-2014 на 11:44
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Иначе tori и на теб сякаш не ти беше много предколедно съвсем доскоро.А може пък и да се бъркам нещо.
    Чак сега виждам, съжалявам за което. Иначе да, въобще не ми (беш)е коледно. Точно заради тва се опитвам всячески да си отгледам такъв вид настроение. Привиквам го с шоколади, коледни шапки, рога на Рудолф, дори с коледен маникюр. Ама вътре няма нищо коледно, явно съм порасТнала.
    И все пак няма да бъда сама (в смисъл сингъл) по празниците, както очаквах. Той обаче ми е далече и ще го караме на телефонни разговори. Колко тъжно - най-хубавия спомен от Него по Коледа ще е как ми е казал, че ме обича през 250км кръгло. Не че се оплаквам или съмосъжалявам, де - има хора, които нямат кво да ядат или къде да се скрият на топло (макар вън да е около 15тина градуса в момента), но все пак е тъжно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си