- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да накараш момиче да те хареса ????
zdraveite haresal sam si edno momiche i izkam da stanem neshto poveche ot priqteli no neznam kak saveti?
Не трябва да ти пука.Заговори я нещо, ако не ти обръща внимание, не си губи времето.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Нужна е тема със заглавие "НЕ МОЖЕТЕ ДА НАКАРАТЕ НЯКОГО ДА ВИ ХАРЕСА", хората си падат един по друг, защото харесват нещо в другия. Ако не и допадаш, примерно, няма как да те хареса. Няма няква рецепта или някви правила за това.
Заговори я, общувай с нея, разбери що за човек е... Така стават тези неща. Но пак няма гаранция, че ще те хареса.
Има две възможности:
или те мисли за задник и ти и показваш, че не си (в случай, че не си)
или те мисли за задник и ти и показваш, че си направо гъз.
Пък може и да не те мисли за задник и отново да и покажеш, че си гъз (в случай че си)
Така, де. Разбра ме.
Успех.
Дай повече информация. На колко сте, какви са ви допирните точки ( училище, работа, съседи, обща компания ) ?
е тази тема ще ти е от полза
http://www.teenproblem.net/forum/sho...B0%D0%B0%D0%BA
Кажи и, че не я харесваш и не искаш да станете нещо повече от приятели. Обикновено това действа, защото жените обичат да правят обратното на това, което им се казва.
(а, и да не вземеш да го кажеш директно)
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/...f4&oe=54B43E7A
Общо взето така + коментара на @OMGOMG
Прави и комплименти и ако те харесва си ок. Но просто трябва да бъдеш смел![]()
Да, трябва да си смел и най-вече да бъдеш себе си. Не прекалявай с комплиментите, защото ще реши че просто искаш да се добереш до нея. (в интимен смисъл)
Не бъди Джеймс Бонд и не се дръж с нея като приятел... Окей? Да разясня малко. Не се дръж като дърво a.k.a James Bond a.k.a. Мартин от Под прикритие. Бъди спокоен, отпуснат, забавен или всичко което Джеймс Бонд не е, защото в реалния живот той най-вероятно не се е и целувал. Мисля че, схвана идеята. Другото ами искаш да сте повече от приятели не се дръж с нея като с такъв. С други думи докосване, прегръдки, гледане в очите и флиртуване между шегите. Доста неща могат да се изпишат по темата, но като цяло тези 2 съвета биха ми били от полза ако ги знаех по-рано.
П.С. КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД. Използвай я!!!!
Последно редактирано от Andy_pu : 10-05-2014 на 08:27