.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 140

Hybrid View

Фен
    Град
    BuRgaSsSs

Колко пъти сте плакали за момче\момиче ????

ВъпросЪт е ясен колко пъти сте плакали за момче или момиче и каква е била причината

А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
    иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
    знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
    и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}

Фен
    Град
    Burgassssss
    никога...

somebody
    Guest
    Няколко пъти.И то когато сме се обичали истински.Чак след като скъсаме виждам какво сме имали, правили и тогава рева

Супер фен
    Never.
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Е сега да плача??? НИКОГА!!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ако говорим от любов.. два пъти . Първият беше в седми клас някъде - един Б. жестоко се подигра с чувствата ми . Уж ходехме (лапетии големи ) , но той скъса с мен , за да тръгне с моя близка приятелка . Това лесно го преживях . Поплаках си седмица , и видях що за болклук е.
    Вторият път е сега - точно сега . Става въпрос за цялата ми душа , цяла ми личност , насочени към бившото ми гадже, предпочело да се е*е с непознати дами , отколко да има моето сърце. Не знам дали повече ще имам смелостта да предложа на някого сърце си . Не знам дали някой ще има силата на подреди парченцата от счупеното ми сърце. Не мога да спра сълзите си .. и ако искатя вярвайте , пробвах , но стана по -зле . Плакала съм около 5 часа без за секунда да спра . Болка - голяма .. дано мине

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Голям фен
    Град
    София
    плакал съм за едно момиче

втори път - никога... надявам се
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

anito_{}
    Guest

plach!!

mnogo puti no posle osuznavam che te nikoga ne sa me zaslujavali i veche nqma i da placha

no wai! az ne plakah kato sprqha da davat Voltron za6titnika na vselenata puk 6e pla4a za momi4e.. heh!
    I am in your fridge stealing your foodz!!

ами..... да си призная много пъти съм го правила поради една или друга причина общо взето след караници и съм плакала точно само заради 2 момчета!някой може да каже,че съм ревла ама...просто емоциолнален човек съм и изживявам всеки спор,караници кво ли не по този начин!

Фен
    Град
    София
    Плакал съм по време на секс заради момиче. Бах, чак се разстроих като се сетих.

Re: Колко пъти сте плакали за момче\момиче ????

Цитирай Първоначално написано от sexy_play_baby

ВъпросЪт е ясен колко пъти сте плакали за момче или момиче и каква е била причината
    izrevah si ochite za edin i 4ak sea osyznavam kolko zle sam bila

Az sum f i sum plakala nqkolko puti za mom4e e i za momi4e, no ot priqtelski 4uvstva Plakala sum za mom4e, tuikato mai se vlubih v nego.Dori samata az ne zn 4e ispitvam 4uvstva kum nego.Az bqh na 13 a toi na 24 i vuob6te ne sum dopusnala, 4e postoqnno iskam da go vijdam i taka mi lipsva, za6toto sum vlubena v nego.Toi e tolkova mn po-golqm ot men.....
    Vtoriqt put kogato sum plakala za mom4e............Bqhme gadjeta.Toi si be6e na moqta vuzrast-14 god.Toi mn me revnuva6e i na men mi omruzna.Skusahme.Sled tova kolko sum plakala.Kazvam vi tolkova mn mi lipsva6e.Sinite mu o4i......................Mn plakah.
    I tretoto mom4e za koeto sum plakala............toi be6e na 20 god, dosta golqm za men, no az hlutnah zdravata po nego.I toi ima6e vina.Postoqnno mi prave6e nameci i toi napravi purvata kra4ka.Zatova stana taka-vlubih se v nego.A toi.......sled tova be6e na rojdeniq mi den vs vurve6e idealno.Pogu6kahme se i t.n.Misleh si 4e 6te se polu4i no uvi.........Qvno toi be6e osuznal 4e sum tvurde malka.Sega i az go osuznavam.Mom4eto si ima6e suvsem razli4ni interesi ot moite.I za nego mn plakah.
    E tova sa moite istorii
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Супер фен
    Град
    до тебе...
    vednuj i se nadqvam poveche nikoga
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    ами не помня колко.. много ноо за 1 и същи човек!!
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Град
    Монтана
    оооооооооооооооо аз ако ги брояххххх,ама ина4е мн пъти!!!!

Супер фен
    Леле като си помисля,плакала съм два пъти...Боже,направо не мога да си помисля,че съм плакала за момче...а се случи БОЖЕ ужас!Сега ми е направо тъпо...

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    Леле като си помисля,плакала съм два пъти...Боже,направо не мога да си помисля,че съм плакала за момче...а се случи БОЖЕ ужас!Сега ми е направо тъпо...
    Не е така. Защо да е тъпо. Смяташ, че не си струва да изпитваш силни чувства към някого? За какво живеем тогава?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Night_Knight
    Не е така. Защо да е тъпо. Смяташ, че не си струва да изпитваш силни чувства към някого? За какво живеем тогава?
    Не чувствам се като някоя ревла и някое супер чувствително момиче...

Фен
    Град
    София
    По тъпо е да криеш чувствата си. Аз съм плакал на "Смело сърце", не се чувствам по-малко мъж от това

Супер фен
    По тъпо е да криеш чувствата си. Аз съм плакал на "Смело сърце", не се чувствам по-малко мъж от това
    Може и да си прав !

Голям фен
    Град
    София
    "...Тииии не знаеееш колко съм плакалааа и съм теее чакалаа..."

имаше няква такава песен
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от penywise
    "...Тииии не знаеееш колко съм плакалааа и съм теее чакалаа..."

имаше няква такава песен
    Не беше ли на Нелката(Анелия)?!

Повече от фен Аватара на akademika
    Град
    Сливен
    Веднъж !!! - и бе съпроводено с 2 месеца депресия, което докара представата ми за съзнанието, душата и акъла на момичетата до диаметрална противоположност:

1.Защо аз да "пия студената вода", като може момичето да я пие.
    2.Защо аз да рева за някоя, като е по-добре тя да реве за мене.
    3.Момичета много, аз съм си единствен.
    4.Защо да е умна,като може да е тъпа и красива + лесно да се контролира.(комплементарно ст:тя няма много мозък, а аз и заемам)
    5.Защо да ухажвам само едно момиче, като може да пробвам с повече, пък с която стане.
    6.Струва ми се,че от тогава, не съм се влюбвал истински,а имам само увлечения от външния вид на момичетата.

"Братя" вземайте си поука от рано за да не ви прецакват момичетата !!!

Голям фен
    Много.
    Но винаги, когато съм плакала после ми е било по-добре ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си