- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко пъти сте плакали за момче\момиче ????
ВъпросЪт е ясен колко пъти сте плакали за момче или момиче и каква е била причината
А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}
никога...![]()
Няколко пъти.И то когато сме се обичали истински.Чак след като скъсаме виждам какво сме имали, правили и тогава рева![]()
Never.
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Ако говорим от любов.. два пъти . Първият беше в седми клас някъде - един Б. жестоко се подигра с чувствата ми . Уж ходехме (лапетии големи ) , но той скъса с мен , за да тръгне с моя близка приятелка . Това лесно го преживях . Поплаках си седмица , и видях що за болклук е.
Вторият път е сега- точно сега . Става въпрос за цялата ми душа , цяла ми личност , насочени към бившото ми гадже, предпочело да се е*е с непознати дами , отколко да има моето сърце. Не знам дали повече ще имам смелостта да предложа на някого сърце си . Не знам дали някой ще има силата на подреди парченцата от счупеното ми сърце. Не мога да спра сълзите си .. и ако искатя вярвайте , пробвах , но стана по -зле . Плакала съм около 5 часа без за секунда да спра . Болка - голяма .. дано мине
плакал съм за едно момиче
втори път - никога... надявам се
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
mnogo puti no posle osuznavam che te nikoga ne sa me zaslujavali i veche nqma i da placha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no wai! az ne plakah kato sprqha da davat Voltron za6titnika na vselenata puk 6e pla4a za momi4e.. heh!![]()
I am in your fridge stealing your foodz!!
Плакал съм по време на секс заради момиче. Бах, чак се разстроих като се сетих.![]()
izrevah si ochite za edin i 4ak sea osyznavam kolko zle sam bilaПървоначално написано от sexy_play_baby
![]()
Az sum f i sum plakala nqkolko puti za mom4e e i za momi4e, no ot priqtelski 4uvstvaPlakala sum za mom4e, tuikato mai se vlubih v nego.Dori samata az ne zn 4e ispitvam 4uvstva kum nego.Az bqh na 13 a toi na 24 i vuob6te ne sum dopusnala, 4e postoqnno iskam da go vijdam i taka mi lipsva, za6toto sum vlubena v nego.Toi e tolkova mn po-golqm ot men.....
Vtoriqt put kogato sum plakala za mom4e............Bqhme gadjeta.Toi si be6e na moqta vuzrast-14 god.Toi mn me revnuva6e i na men mi omruzna.Skusahme.Sled tova kolko sum plakala.Kazvam vi tolkova mn mi lipsva6e.Sinite mu o4i......................Mn plakah.
I tretoto mom4e za koeto sum plakala............toi be6e na 20 god, dosta golqm za men, no az hlutnah zdravata po nego.I toi ima6e vina.Postoqnno mi prave6e nameci i toi napravi purvata kra4ka.Zatova stana taka-vlubih se v nego.A toi.......sled tova be6e na rojdeniq mi den vs vurve6e idealno.Pogu6kahme se i t.n.Misleh si 4e 6te se polu4i no uvi.........Qvno toi be6e osuznal 4e sum tvurde malka.Sega i az go osuznavam.Mom4eto si ima6e suvsem razli4ni interesi ot moite.I za nego mn plakah.
E tova sa moite istorii![]()
vednuj i se nadqvam poveche nikoga
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
ами не помня колко.. многоноо за 1 и същи човек!!
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
оооооооооооооооо аз ако ги брояххххх,ама ина4е мн пъти!!!!
Леле като си помисля,плакала съм два пъти...Боже,направо не мога да си помисля,че съм плакала за момче...а се случи БОЖЕ ужас!Сега ми е направо тъпо...
Не е така. Защо да е тъпо. Смяташ, че не си струва да изпитваш силни чувства към някого? За какво живеем тогава?Първоначално написано от Krem4eto
Не чувствам се като някоя ревла и някое супер чувствително момиче...Първоначално написано от Night_Knight
По тъпо е да криеш чувствата си. Аз съм плакал на "Смело сърце", не се чувствам по-малко мъж от товаПървоначално написано от Krem4eto
![]()
Може и да си прав !Първоначално написано от Night_Knight
"...Тииии не знаеееш колко съм плакалааа и съм теее чакалаа..."
имаше няква такава песен![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Не беше ли на Нелката(Анелия)?!Първоначално написано от penywise
Веднъж !!! - и бе съпроводено с 2 месеца депресия, което докара представата ми за съзнанието, душата и акъла на момичетата до диаметрална противоположност:
1.Защо аз да "пия студената вода", като може момичето да я пие.
2.Защо аз да рева за някоя, като е по-добре тя да реве за мене.
3.Момичета много, аз съм си единствен.
4.Защо да е умна,като може да е тъпа и красива + лесно да се контролира.(комплементарно ст:тя няма много мозък, а аз и заемам)
5.Защо да ухажвам само едно момиче, като може да пробвам с повече, пък с която стане.
6.Струва ми се,че от тогава, не съм се влюбвал истински,а имам само увлечения от външния вид на момичетата.
"Братя" вземайте си поука от рано за да не ви прецакват момичетата !!!
Много.
Но винаги, когато съм плакала после ми е било по-добре ;]