.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Супер фен Аватара на tochko

Question Как да се запознаем?

Здравейте, аз съм момче на 16, тази година в училище дойдоха новите ученици и по-важното ученички, та забелязах едно по-малко момиче. Симпатична е, виждал съм да ни оглежда но явно е срамежлива. Иска ми се да се запознаем, но не ми се струва лесно. Днес тя се блъсна в мене по стълбите, извини ми се, след секунди се повтори аз се засмях и и казах да не се притеснява, но нямам идея как да завържа разговор. Не съм много общителен с непознати, но-полагам усилия да съм. Излизам събота и неделя защото следобед тренирам. Иначе имам добри приятели. Варянта да и пиша във фб не ми се струва добър, защото на живо пак ще я е срам. И да мина към въпроса, колкото и банално да звучи, как може да се запознаем?

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Когато сте се блъснали е трябвало да се запознаете..
    Колкото и да те е срам, ти си момчето.. ти я харесваш като по-голяма причина, за да я заговориш ти.
    И във фб може.. на тая възраст всички там се запознават. Не се знае като се запознаете може да не се притеснява толкова колкото си мислиш.
    Нищо не губиш. Запознай се някак с нея. Дори и да я видиш сама да стои някъде отиди при нея.. Всяко момиче ще се зарадва..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Повече от фен Аватара на Little Monster
    Следващия път я попитай как се казва и че ти е приятно да се запознаеш с момичето което се блъска по стълбите в теб.

Супер фен Аватара на tochko
    Всъщност като идея ми идва, имаме задължителни клубове в училище, аз мога да отида в нейния.

Пич просто като я видиш отиди при нея и я заговори или се блъсни ти в нея лекичко . Много сложно става да ходиш в нейния клуб и там ще се гледате само и нищо няма да си кажете пак .

Мега фен Аватара на RapExotic
    Блъсни се и ти в нея на бъзик и и кажи, че ти е приятно да се блъскате. С необходимата доза хумор и ирония ще я накараш да се усмихне, да се отпусне и от там разговорът ви ще бъде по-лесен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си