Здравейте, аз съм момче на 16, тази година в училище дойдоха новите ученици и по-важното ученички, та забелязах едно по-малко момиче. Симпатична е, виждал съм да ни оглежда но явно е срамежлива. Иска ми се да се запознаем, но не ми се струва лесно. Днес тя се блъсна в мене по стълбите, извини ми се, след секунди се повтори аз се засмях и и казах да не се притеснява, но нямам идея как да завържа разговор. Не съм много общителен с непознати, но-полагам усилия да съм. Излизам събота и неделя защото следобед тренирам. Иначе имам добри приятели. Варянта да и пиша във фб не ми се струва добър, защото на живо пак ще я е срам. И да мина към въпроса, колкото и банално да звучи, как може да се запознаем?
Когато сте се блъснали е трябвало да се запознаете..
Колкото и да те е срам, ти си момчето.. ти я харесваш като по-голяма причина, за да я заговориш ти.
И във фб може.. на тая възраст всички там се запознават. Не се знае като се запознаете може да не се притеснява толкова колкото си мислиш.
Нищо не губиш. Запознай се някак с нея. Дори и да я видиш сама да стои някъде отиди при нея.. Всяко момиче ще се зарадва..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Пич просто като я видиш отиди при нея и я заговори или се блъсни ти в нея лекичко . Много сложно става да ходиш в нейния клуб и там ще се гледате само и нищо няма да си кажете пак .
Блъсни се и ти в нея на бъзик и и кажи, че ти е приятно да се блъскате. С необходимата доза хумор и ирония ще я накараш да се усмихне, да се отпусне и от там разговорът ви ще бъде по-лесен.