.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Unhappy Да отмъстя или да продължа напред...???

Здравейте....Аз съм на 18 и е малко тъпо да искам съвети от непознати но както и да е..:Д...Наскоро ходех с едно момче но докато бяхме заедно той постоянно ме лъжеше и стигна до там че ме остави без да каже нищо просто се покри...днес ми писа колко съм му липсвала не му повярвах но дали да се върна при него само за да мога този път да го предам аз...просто искам да разбере че неможе да играе с чувствата на хората.....какво да правя...???

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    Сериозно ли обмисляш да паднеш на неговото ниво и да се излагаш? Тегли му майните и не се занимавай с глупости.

Е дам но е много кофти да те зарежат.....прав си няма да се занимавам не си струва....мерси за съветчето....

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    Не е болка за умиране, повярвай ми. На 18 си, няма да ти е първия, нито последния. Последното нещо, което трябва да правиш, е да си губиш времето и нервите като се чудиш как да му напакостиш на въпросния герой.

Най-доброто отмъщение е, безразличието

Голям фен Аватара на hey.mistery
    На 18 си, не се излагай, не се занимавай с глупости. Продължи напред.

Повече от фен Аватара на DeHu
    Сега понеже още много ти пука за него,ще се върнеш при него и ще забравиш за случката,той пак ще те заебе и ще си двойно по-ядосана.Да,казаха ти го...

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Покажи му, че не ти е дремело изобщо. Вътрешно, може да те изгаря, но най-сладкото отмъщение е непукизма. Покажи към него едно голямо безразличие.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Вместо да си мислиш как да му отмъстиш, научи се кога частицата "не" се пише разделно.

Гадно е да те разиграват, късат и зарязват, но се случва. Следващият път внимавай повече и бъди мнителна, не се доверявай лесно. Ако му "отмъстиш" няма да ти стане по-добре, а само ще си паднала на неговото ниво.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Blagodarq za suvetite..aa I marilyn znam koga ne se pishe otdelno prosto sum dopusnala greshka..

Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas Виж мнението
    Покажи му, че не ти е дремело изобщо. Вътрешно, може да те изгаря, но най-сладкото отмъщение е непукизма. Покажи към него едно голямо безразличие.
    !

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    на 18 си и пишеш така О:
    мислила ли си за матурите?

Мега фен Аватара на RapExotic
    На човека му се е до*бало и иска да те примами с мили думички, а ти си готова да му се вържеш водена от мисълта за отмъщение. Дори и да се върнеш при него с мисълта да го нараниш после е по-вероятно той да си вземе своето и първи да те зареже отново.

bandit.queen
    Guest
    Гадно е да те зарежат,но нито е бил първият,нито ще бъде последният,който ще го направи.
    Няма нищо по-наказващо него от непукизма ти.Трябва ли да падаш на нивото му и да му се връзваш на трогващата история с "липсването"?
    "Липсваш му ",защото си наранена и защото знае,че вече на това място е оплитал паяжина и може да дойде да постои на нея,докато му мине отново желанието и отново не те остави.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си