.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Бръснене при момчетата.

Здравейте. На 14 години съм, преди няколко месеца ми хрумна да се обръсна, за да видя какво е. Хареса ми супер яко, и от тогава всеки ден кажи-речи се бръсна. Проблема е, че ми писна да се бръсна всеки ден (обикновено влизам да се къпя като се бръсна) и искам да намеря някакъв нов начин за бръснене, като кола маска не знам дали момчета ползват такива работи, но чувам че работело добре, имам на предвид, че не растат за ~часове/ден. Иначе въпроса ми е към момичетата и момчетата, защото момичетата разбират повече от козметика и етc. Благодаря!

Мега фен Аватара на baby_baby
    е с кола маска си е 100 пъти по-добре от колкото всеки ден бръснене ходи на козметичка малко ще те боли но се свиква

С кола маска е по добре, но не виждам проблем ако се бръснеш и през 3 дни да кажем.

Кожата на лицето е по чувствителна!
    Виждал съм жени които са си махали мустака ( мъхчето по скоро) и им се получава супер гаден обрив.
    Лично според мен самобръсначката си е самобръсначка...
    А и транс сексуалните истории ми идват вече в повече.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Има една поговорка, която гласи: "Един мъж трябва да се бръсне само по лицето мишниците и оная работа." Така че е ок, не си причинявай кола маски и простотии, пък и е по - чисто да се обръснеш.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Просто искам да не ръстът толкова бързо, защото за един ден ви казах, че поникват наново. И контра и обикновеното движение пробвах (не знам как му се вика на не-контрата ;d) и няма промяна. Поне така ми казаха приятели, че правят.

Здрасти. Колкото повече се бръснеш, толкова по-бързо ще расте. Моя съвет е да не се занимаваш с глупости.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    Има една поговорка, която гласи: "Един мъж трябва да се бръсне само по лицето мишниците и оная работа."
    Кой е автора на тази поговорка?

Цитирай Първоначално написано от aspruhov90 Виж мнението
    Здрасти. Колкото повече се бръснеш, толкова по-бързо ще расте.
    Няма такова нещо. Бързината на растеж на косъма зависи от метаболизма на човека, а не от това колко често се бръсне.

Цитирай Първоначално написано от twrker Виж мнението
    Просто искам да не ръстът толкова бързо, защото за един ден ви казах, че поникват наново.
    При всеки човек е различно, но повечето мъже, които искат да са винаги гладко бръснати се бръснат всеки ден или най-много през ден. Няма как да забавиш растежа.

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    Пич, бил ли си изобщо на кола маска до сега?
    Ще ти свалят шибаната кожа. Ще трябва да се примириш с бръсненето.
    Имаш вариант и да си вземеш машинка, става по-бързо и не е толкова досадно.
    Можеш да си пускаш брада и да я оформяш ... варианти много, ама кола маска ? Сериозно.

Пак ли ти бе...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си