Здравейте!
Имах приятелка преди около две години и половина и се разделихме по нейно настояване.
Тя заминаваше в чужбина,за да учи,но това не беше причината за раздялата ни.
Преди няколко дни се срещнахме съвсем случайно....без да знаем,че ще ходим в онзи нов люлински мол.Тя беше с родителите си,аз-също.Тя ме видя,аз нея също.Дори "здрасти" не си казахме.
Прибрах се и изпратих във фейсбук снимката по-долу,написах и още,че това не се случва за първи път...и изпратих песента на Цветелина Грахич - искам те пак.Тя отговори,че не е напълно сигурна,че текста от снимката е верен в нашия случай.Малко по-късно ми се обади и ми каза "здрасти"....и разменихме по няколко думи,но само толкова.
Въпросът ми е има ли смисъл да се опитвам да си я върна? Ако "да", то как да си я върна? Как да я накарам да ме заобича отново?
Снимката: http://prikachi.com/images/254/7627254Z.jpg
Последно редактирано от zliat : 09-25-2014 на 19:09
защо ти трябва да се опитваш? моето мнение е, че си постъпил тъпо, като си ѝ пратил песента и картинката. изглежда ми малко жалко даже. тя, ако е искала нещата между вас да се оправят е щяла да поеме инициативата. или поне на мен така ми се струва по-правилно. ок, възможно е да не са отшумяли напълно чувствата ти към нея, но все пак нали уж тя е пожелала да се разделите? съвет: не досаждай и остави нещата просто да си се случват, пък каквото сабя покаже![]()
какво незряло виждаш в това да не се излагаш? пък и тук не става дума за съдба. не знам защо я намеси. раздели ли сте се отдавна и то по нейно желание. ако съдя и по написаното от теб, не мисля, че тя проявява кой знае какъв интерес за момента. в горния си пост имах предвид да не пришпорваш нещата. ако го има желанието и при двете страни, нещата ще се случат така или иначе :}}
Бих ти казала - продължи напред,но знам че ако си наумил нещо,трудно може да ти се налее акъл в главата /поне при мои приятели е така/
Все пак, би могъл да си я "върнеш" ако толкова държиш на нея,но имай предвид,че след тази раздяла нещата няма как да са същите.Сам прецени как стоят нещата и доколко си заслужава. И съвет- опитвайки се да се съберете-не прекалявай,станеш ли й досаден нямаш никакъв шанс.
П.С. Никак не ги обичам тези събирания-разделяния-събирания-разделяния
Каквото и да стане- Главата горе!
в подобна ситуация съм. разликата е, че ме съмнява твоето момиче да има чувства. баси, дори 'здрасти' да не си кажете. говори с нея открито ( :
При всички случаи не си заслужава да се събереш с човек, с когото си се разделил преди много време. Ако го осъзнаеш сега ще си спестиш доста време и нерви.
След като друго момиче,любов не идва в живота ми.Какво трябва да правя?
Опитах се да продължа напред,но не се получава.Момичетата с които съм се запознал и съм се опитал да ходя
(защото напрактика "връзка" за по една,две три седмици не смятам,че е връзка,а опит) са с адски много недостатъци и
съм правил твърде много компромиси.А когато отдругата страна не може един единствен компромис да направи,нали се досещате какъв е развоят на събитията?
Не взимаш под предвид "Тя беше с родителите си,аз-също.".Родителите ни-както моите,така и нейните не бяха много-много щастливи от факта,че сме заедно.Донякъде съм сигурен обаче,че бяха щастливи когато разбрахме,че вече не сме заедно.
Това разпит или клюкарска седянка е? Просто скъса с мен.Без явна на пръв поглед причина.
Ще се повторя,но какво да се прави.След като друго момиче,любов не идва в живота ми.Какво трябва да правя?
Ако живеехме в един по-добър и перфектен свят нямаше да има подобни теми и проблеми.
Един път е скъсала с тебе. Сега ти искаш да вървиш след нея, искаш да си я върнеш обратно. Не знам струва ли си според теб? Аз не бих се занимавала на твое място, но в крайна сметка решението е твое.
Причина за раздялата е имало,проблем е,че още тогава не си поискал тя да сложи картите на масата и да разбереш защо аджеба сте се разделили.Това,че не е идвало друго момиче,любов в живота ти,решаваш да тръгнеш с бившата,с която си се разделил преди 2 години?!?!
Никога не съм харесвала действията "удавник за сламка",това че на този етап няма изглед за евентуална друга връзка,не значи,че в напълно отчаяните си опити и за мен безсмислени да се събереш и да лепиш нещо,което човек е счупил "на пръв поглед без причина",няма да изтървеш нещо,което ти е приготвила "съдбата"
Чета един път-няма смисъл,чета втори път-ааа показва се леко по леко смисъла.Чета трети път-появява се смисъл някакъв там замъглен,чета четвърти път още е мъгливо,чета пети път- няма смисъл.
Имаш проблем със себе изразяването.
Такам иначе по темата.
Искате да знаете причината-ето я и нея-тя искаше подарък за св. валентин вибратор,а аз не и направих този подарък.
Дам дам знам какво ще кажете-че съм задръстен,че ме е страх защото ми е малък и е конкуренция за мен,че съм ограничен,че съм задръстен,че съм зле...и че съм тесногръд....а да и "любимото ми" -че съм егоист в леглото.
Горе-долу такива ще са следващите 7-8-20-15 поста.Искате причината.Имате я.Не ви харесва.Няма друга. Не сме в магазина да си ги харесваме причините....или да ги сменяме с други.
Вие момичетата май не знаете,че един мъж никога не тъче само на един стан.Макар и бавно и малко по малко се тъче на няколко стана.Дал съм достатъчно възможности,дори и там където нямаше надежда.
Ъъъ, не позна. Всъщност причината е важна, защото показва степента на която някой е способен на компромис. И тази причина, която тя е използвала е много под съмнение. По-скоро ми звучи сякаш просто си е търсила някаква причина да те зареже и да те изкара виновен за нещо.
Всички грешим.Разбрах причината....а от тук нататък почти нямам идея как да продължа живота си.