При всички случаи не си заслужава да се събереш с човек, с когото си се разделил преди много време. Ако го осъзнаеш сега ще си спестиш доста време и нерви.
След като друго момиче,любов не идва в живота ми.Какво трябва да правя?
Опитах се да продължа напред,но не се получава.Момичетата с които съм се запознал и съм се опитал да ходя
(защото напрактика "връзка" за по една,две три седмици не смятам,че е връзка,а опит) са с адски много недостатъци и
съм правил твърде много компромиси.А когато отдругата страна не може един единствен компромис да направи,нали се досещате какъв е развоят на събитията?
Не взимаш под предвид "Тя беше с родителите си,аз-също.".Родителите ни-както моите,така и нейните не бяха много-много щастливи от факта,че сме заедно.Донякъде съм сигурен обаче,че бяха щастливи когато разбрахме,че вече не сме заедно.
Това разпит или клюкарска седянка е? Просто скъса с мен.Без явна на пръв поглед причина.
Ще се повторя,но какво да се прави.След като друго момиче,любов не идва в живота ми.Какво трябва да правя?
Ако живеехме в един по-добър и перфектен свят нямаше да има подобни теми и проблеми.