.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Как?

Hybrid View

Мега фен Аватара на RapExotic
    При всички случаи не си заслужава да се събереш с човек, с когото си се разделил преди много време. Ако го осъзнаеш сега ще си спестиш доста време и нерви.

Повече от фен Аватара на zliat
    Цитирай Първоначално написано от noworries Виж мнението
    Бих ти казала - продължи напред,но знам че ако си наумил нещо,трудно може да ти се налее акъл в главата /поне при мои приятели е така/
    Все пак, би могъл да си я "върнеш" ако толкова държиш на нея,но имай предвид,че след тази раздяла нещата няма как да са същите.Сам прецени как стоят нещата и доколко си заслужава. И съвет- опитвайки се да се съберете-не прекалявай,станеш ли й досаден нямаш никакъв шанс.
    П.С. Никак не ги обичам тези събирания-разделяния-събирания-разделяния
    Каквото и да стане- Главата горе!
    След като друго момиче,любов не идва в живота ми.Какво трябва да правя?
    Опитах се да продължа напред,но не се получава.Момичетата с които съм се запознал и съм се опитал да ходя
    (защото напрактика "връзка" за по една,две три седмици не смятам,че е връзка,а опит) са с адски много недостатъци и
    съм правил твърде много компромиси.А когато отдругата страна не може един единствен компромис да направи,нали се досещате какъв е развоят на събитията?

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    в подобна ситуация съм. разликата е, че ме съмнява твоето момиче да има чувства. баси, дори 'здрасти' да не си кажете. говори с нея открито ( :
    Не взимаш под предвид "Тя беше с родителите си,аз-също.".Родителите ни-както моите,така и нейните не бяха много-много щастливи от факта,че сме заедно.Донякъде съм сигурен обаче,че бяха щастливи когато разбрахме,че вече не сме заедно.

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    А каква е била причината за раздялата ви?
    Това разпит или клюкарска седянка е? Просто скъса с мен.Без явна на пръв поглед причина.

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    При всички случаи не си заслужава да се събереш с човек, с когото си се разделил преди много време. Ако го осъзнаеш сега ще си спестиш доста време и нерви.
    Ще се повторя,но какво да се прави.След като друго момиче,любов не идва в живота ми.Какво трябва да правя?
    Ако живеехме в един по-добър и перфектен свят нямаше да има подобни теми и проблеми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си