Цитирай Първоначално написано от bandit.queen Виж мнението
Причина за раздялата е имало,проблем е,че още тогава не си поискал тя да сложи картите на масата и да разбереш защо аджеба сте се разделили.Това,че не е идвало друго момиче,любов в живота ти,решаваш да тръгнеш с бившата,с която си се разделил преди 2 години?!?!
Никога не съм харесвала действията "удавник за сламка",това че на този етап няма изглед за евентуална друга връзка,не значи,че в напълно отчаяните си опити и за мен безсмислени да се събереш и да лепиш нещо,което човек е счупил "на пръв поглед без причина",няма да изтървеш нещо,което ти е приготвила "съдбата"
Чета един път-няма смисъл,чета втори път-ааа показва се леко по леко смисъла.Чета трети път-появява се смисъл някакъв там замъглен,чета четвърти път още е мъгливо,чета пети път- няма смисъл.
Имаш проблем със себе изразяването.
Такам иначе по темата.
Искате да знаете причината-ето я и нея-тя искаше подарък за св. валентин вибратор,а аз не и направих този подарък.
Дам дам знам какво ще кажете-че съм задръстен,че ме е страх защото ми е малък и е конкуренция за мен,че съм ограничен,че съм задръстен,че съм зле...и че съм тесногръд....а да и "любимото ми" -че съм егоист в леглото.
Горе-долу такива ще са следващите 7-8-20-15 поста.Искате причината.Имате я.Не ви харесва.Няма друга. Не сме в магазина да си ги харесваме причините....или да ги сменяме с други.
Вие момичетата май не знаете,че един мъж никога не тъче само на един стан.Макар и бавно и малко по малко се тъче на няколко стана.Дал съм достатъчно възможности,дори и там където нямаше надежда.