.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Как?

Повече от фен Аватара на zliat

Как?

Здравейте!
    Имах приятелка преди около две години и половина и се разделихме по нейно настояване.
    Тя заминаваше в чужбина,за да учи,но това не беше причината за раздялата ни.
    Преди няколко дни се срещнахме съвсем случайно....без да знаем,че ще ходим в онзи нов люлински мол.Тя беше с родителите си,аз-също.Тя ме видя,аз нея също.Дори "здрасти" не си казахме.
    Прибрах се и изпратих във фейсбук снимката по-долу,написах и още,че това не се случва за първи път...и изпратих песента на Цветелина Грахич - искам те пак.Тя отговори,че не е напълно сигурна,че текста от снимката е верен в нашия случай.Малко по-късно ми се обади и ми каза "здрасти"....и разменихме по няколко думи,но само толкова.
    Въпросът ми е има ли смисъл да се опитвам да си я върна? Ако "да", то как да си я върна? Как да я накарам да ме заобича отново?
    Снимката: http://prikachi.com/images/254/7627254Z.jpg
    Последно редактирано от zliat : 09-25-2014 на 19:09

Мега фен Аватара на pandabear
    защо ти трябва да се опитваш? моето мнение е, че си постъпил тъпо, като си ѝ пратил песента и картинката. изглежда ми малко жалко даже. тя, ако е искала нещата между вас да се оправят е щяла да поеме инициативата. или поне на мен така ми се струва по-правилно. ок, възможно е да не са отшумяли напълно чувствата ти към нея, но все пак нали уж тя е пожелала да се разделите? съвет: не досаждай и остави нещата просто да си се случват, пък каквото сабя покаже

Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    защо ти трябва да се опитваш? моето мнение е, че си постъпил тъпо, като си ѝ пратил песента и картинката. изглежда ми малко жалко даже. тя, ако е искала нещата между вас да се оправят е щяла да поеме инициативата. или поне на мен така ми се струва по-правилно. ок, възможно е да не са отшумяли напълно чувствата ти към нея, но все пак нали уж тя е пожелала да се разделите? съвет: не досаждай и остави нещата просто да си се случват, пък каквото сабя покаже
    Ако оставя нещата така, нищо няма да се случи....между нас.А да разчитам изцяло на съдбата...някак не ми се струва много зряло и надеждно.

Мега фен Аватара на pandabear
    какво незряло виждаш в това да не се излагаш? пък и тук не става дума за съдба. не знам защо я намеси. раздели ли сте се отдавна и то по нейно желание. ако съдя и по написаното от теб, не мисля, че тя проявява кой знае какъв интерес за момента. в горния си пост имах предвид да не пришпорваш нещата. ако го има желанието и при двете страни, нещата ще се случат така или иначе :}}

Супер фен Аватара на leadyflame
    аз па съм от отбора на настоятелните

Бих ти казала - продължи напред,но знам че ако си наумил нещо,трудно може да ти се налее акъл в главата /поне при мои приятели е така/
    Все пак, би могъл да си я "върнеш" ако толкова държиш на нея,но имай предвид,че след тази раздяла нещата няма как да са същите.Сам прецени как стоят нещата и доколко си заслужава. И съвет- опитвайки се да се съберете-не прекалявай,станеш ли й досаден нямаш никакъв шанс.
    П.С. Никак не ги обичам тези събирания-разделяния-събирания-разделяния
    Каквото и да стане- Главата горе!

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    в подобна ситуация съм. разликата е, че ме съмнява твоето момиче да има чувства. баси, дори 'здрасти' да не си кажете. говори с нея открито ( :

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от zliat Виж мнението
    Тя заминаваше в чужбина,за да учи,но това не беше причината за раздялата ни.
    А каква е била причината за раздялата ви?

Мега фен Аватара на RapExotic
    При всички случаи не си заслужава да се събереш с човек, с когото си се разделил преди много време. Ако го осъзнаеш сега ще си спестиш доста време и нерви.

Цитирай Първоначално написано от noworries Виж мнението
    Бих ти казала - продължи напред,но знам че ако си наумил нещо,трудно може да ти се налее акъл в главата /поне при мои приятели е така/
    Все пак, би могъл да си я "върнеш" ако толкова държиш на нея,но имай предвид,че след тази раздяла нещата няма как да са същите.Сам прецени как стоят нещата и доколко си заслужава. И съвет- опитвайки се да се съберете-не прекалявай,станеш ли й досаден нямаш никакъв шанс.
    П.С. Никак не ги обичам тези събирания-разделяния-събирания-разделяния
    Каквото и да стане- Главата горе!
    След като друго момиче,любов не идва в живота ми.Какво трябва да правя?
    Опитах се да продължа напред,но не се получава.Момичетата с които съм се запознал и съм се опитал да ходя
    (защото напрактика "връзка" за по една,две три седмици не смятам,че е връзка,а опит) са с адски много недостатъци и
    съм правил твърде много компромиси.А когато отдругата страна не може един единствен компромис да направи,нали се досещате какъв е развоят на събитията?

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    в подобна ситуация съм. разликата е, че ме съмнява твоето момиче да има чувства. баси, дори 'здрасти' да не си кажете. говори с нея открито ( :
    Не взимаш под предвид "Тя беше с родителите си,аз-също.".Родителите ни-както моите,така и нейните не бяха много-много щастливи от факта,че сме заедно.Донякъде съм сигурен обаче,че бяха щастливи когато разбрахме,че вече не сме заедно.

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    А каква е била причината за раздялата ви?
    Това разпит или клюкарска седянка е? Просто скъса с мен.Без явна на пръв поглед причина.

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    При всички случаи не си заслужава да се събереш с човек, с когото си се разделил преди много време. Ако го осъзнаеш сега ще си спестиш доста време и нерви.
    Ще се повторя,но какво да се прави.След като друго момиче,любов не идва в живота ми.Какво трябва да правя?
    Ако живеехме в един по-добър и перфектен свят нямаше да има подобни теми и проблеми.

Един път е скъсала с тебе. Сега ти искаш да вървиш след нея, искаш да си я върнеш обратно. Не знам струва ли си според теб? Аз не бих се занимавала на твое място, но в крайна сметка решението е твое.

bandit.queen
    Guest
    Причина за раздялата е имало,проблем е,че още тогава не си поискал тя да сложи картите на масата и да разбереш защо аджеба сте се разделили.Това,че не е идвало друго момиче,любов в живота ти,решаваш да тръгнеш с бившата,с която си се разделил преди 2 години?!?!
    Никога не съм харесвала действията "удавник за сламка",това че на този етап няма изглед за евентуална друга връзка,не значи,че в напълно отчаяните си опити и за мен безсмислени да се събереш и да лепиш нещо,което човек е счупил "на пръв поглед без причина",няма да изтървеш нещо,което ти е приготвила "съдбата"

Цитирай Първоначално написано от bandit.queen Виж мнението
    Причина за раздялата е имало,проблем е,че още тогава не си поискал тя да сложи картите на масата и да разбереш защо аджеба сте се разделили.Това,че не е идвало друго момиче,любов в живота ти,решаваш да тръгнеш с бившата,с която си се разделил преди 2 години?!?!
    Никога не съм харесвала действията "удавник за сламка",това че на този етап няма изглед за евентуална друга връзка,не значи,че в напълно отчаяните си опити и за мен безсмислени да се събереш и да лепиш нещо,което човек е счупил "на пръв поглед без причина",няма да изтървеш нещо,което ти е приготвила "съдбата"
    Чета един път-няма смисъл,чета втори път-ааа показва се леко по леко смисъла.Чета трети път-появява се смисъл някакъв там замъглен,чета четвърти път още е мъгливо,чета пети път- няма смисъл.
    Имаш проблем със себе изразяването.
    Такам иначе по темата.
    Искате да знаете причината-ето я и нея-тя искаше подарък за св. валентин вибратор,а аз не и направих този подарък.
    Дам дам знам какво ще кажете-че съм задръстен,че ме е страх защото ми е малък и е конкуренция за мен,че съм ограничен,че съм задръстен,че съм зле...и че съм тесногръд....а да и "любимото ми" -че съм егоист в леглото.
    Горе-долу такива ще са следващите 7-8-20-15 поста.Искате причината.Имате я.Не ви харесва.Няма друга. Не сме в магазина да си ги харесваме причините....или да ги сменяме с други.
    Вие момичетата май не знаете,че един мъж никога не тъче само на един стан.Макар и бавно и малко по малко се тъче на няколко стана.Дал съм достатъчно възможности,дори и там където нямаше надежда.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от zliat Виж мнението
    Искате да знаете причината-ето я и нея-тя искаше подарък за св. валентин вибратор,а аз не и направих този подарък.
    Дам дам знам какво ще кажете-че съм задръстен,че ме е страх защото ми е малък и е конкуренция за мен,че съм ограничен,че съм задръстен,че съм зле...и че съм тесногръд....а да и "любимото ми" -че съм егоист в леглото.
    Ъъъ, не позна. Всъщност причината е важна, защото показва степента на която някой е способен на компромис. И тази причина, която тя е използвала е много под съмнение. По-скоро ми звучи сякаш просто си е търсила някаква причина да те зареже и да те изкара виновен за нещо.

Всички грешим.Разбрах причината....а от тук нататък почти нямам идея как да продължа живота си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си