Здравейте, аз съм момиче на 18 години и тази година ми предстоят матури, но имам проблем и не знам коя да ми е втората матура. Истината е, че нямам силен предмет, дори българския и в частност литературата, ми е слаба, нищо не съм чела. До момента съм учила в 4-5 училища, всички те са "слаби" училища (сегашното ми също). Не съм била добра ученичка никога, дипломата ще ми е малко над 4,50. В момента съм се запасила с няколко помагала по бълг. език с тестове и текстове, от около 2 седмици съм се захванала сериозно с четене и решаване, бих казала, че за момента се справям добре, не ме притеснява толкова тази матура. Но не мога да реша за втората. Както казах нямам силен предмет, никога не съм учила в училище с усилено изучаване на даден предмет. Общо взето нищо не знам. ) По английски съм имала все 5-ци, но определено не знам за толкова, просто си знам знанията. Знам езика за измъчена 4-ка, може би. ) Дайте ми съвет, по какво да бъде тя? Ще се подготвям за "нея" с помагала вкъщи, както по български език, тъй като нямам възможност за уроци.
Най-вероятно ще ме попитате какво искам да уча после, това също не съм решила със сигурност, но ще е нещо свързано с туризма или икономиката, тъй като тези неща са ми интересни..