.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Не ми обръща внимание.

Здравейте. Преди време се занимавах с едно момиче, което харесвах много, тя също ме харесваше. Целували сме се излизали сме по дискотеки, но не искаше да излезем само двамата някъде и т.н пишехме си по цял ден, но когато и кажех "Аиде на кафе" Тя ми казваше има време... Та спрях да и пиша за известно време и да контактувам с нея да видя каква ще и е реакцията. Наскоро и писах във фейса обаче не ми отговори. А бе писах и 4-5 пъти да
    бъда по - точнен . Като ме види някъде не ме подминава усмихва ми се и ме поздравява. Въпросът ми е следният как да и спечеля отново вниманието?

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Зависи си от характера. На мен ако някой ей така спре да ми пише, защото съм му отказала кафе, ще го помисля за несериозен. Просто като се засечете някъде я заговори за по-дълго, вместо само да се поздравявате. И така, контактувайте по-често и просто й кажи, че наистина я харесваш.

Тя не ми е отказвала само кафе, отказва ми да се видим където и да е само двамата. Опитвал съм се да я заговоря за по - дълго време, но не уцелвам момента или и дойде автобуса или някой я чака... А пък и не учим в едно и също училище и рядко се засичаме. Поне да имахме общи приятели ама и тва нямаме. Дали вече не съм бита карта?

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Не разбирам как сте се целували и сте ходили по дискотеки, и изведнъж тя започва да те отбягва. Или си сгафил с нещо, или тя не знае кво иска. Ако е второто-не се занимавай.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от 4everStrong Виж мнението
    Дали вече не съм бита карта?
    Май, май.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Та спрях да и пиша за известно време и да контактувам с нея да видя каква ще и е реакцията.
    И каква и беше реакцията? Ако не те е потърсила значи няма или е загубила интерес към теб и не можеш да промениш това.

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    Дали вече не съм бита карта?
    На това му викам прозрение.

Внимание, интерес = едно и също не мисля, че съм и бил безинтересен. Но как да си го върна тоя интерес/внимание ? Дайте съвети.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си