.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Имам 1 въпрос повече в темата !

Имам си приятелка от седмица и ден два та въпроса ми е как да се държа та да не ме зареже искам да кажа как да не съм и досаден и дали понеже сме в 1 училище дали я задушавам като слизам г/д всичките междучасия?

Мега фен Аватара на RapExotic
    Ако и харесва присъствието ти може и по средата на часа да се виждате ако щете. Щом сте в началото на връзката си би трябвало да искате да прекарвате възможно най-много време заедно. То си личи, кога и е приятно и кога досадно, тъй че бъди наблюдателен и ще разбереш.

А Редно ли е да и подарявам разни неща дори и малки като роза/шоколад(от любимия и) ?

И също ако направим 1 месец и се задържим повече обмислям да и купя ключодържател за двама 1ната половина за мен и другата за нея добра идея ли е? Как мислиш ?

Мега фен Аватара на RapExotic
    Може да и правиш подаръци, било то цветя или вещи, но по-добре не почвай с тях от втория ден за да не реши, че я смяташ за материалистка. По-добре я заведи някъде, на заведение или разходка и я почерпи с нещо малко. За първия месец може, стига нещата да вървят добре.

Прави дребни жестове, купувай ѝ шоколади, цветя, такива неща. Дръж се джентълменски, отваряй ѝ вратата, носи ѝ чантата. Прави ѝ комплименти, казвай ѝ какво харесваш в нея. Дори да се повтаряш, казвай го.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Благодаря още съвети ? Ии забравих да кажа на 15 съм а тя 14

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Щях да кажа купи й лукчета, ама тоя път ще се сдържа.

А в началото е ок да сте винаги тугедър форевър, а за подаръците - аз лично смятам, че е много по - ок да дадеш тия пари (щото сте на по 14 и 15) за ходене на някакви места, отколкото за шоколади и цветя (както казваше една много умна жена - цветята котката ми не ги пасе). Само ще ти кажа, че половин час с лодка на Панчарево е към 7 лева в езерото... романтика, а у.
    Последно редактирано от prosto_chovek : 10-09-2014 на 20:06
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на baby_baby
    Бъди себе си иначе ако реши да те зареже каквото и да правиш тя ще го направи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си